La copilul meu nu i se dezvoltă peninsul deloc
Am un băiețel în vârstă de 10 ani, 48 de kg și aproximativ 150 cm înălțime
Copilul nu poate să se dezbrace nicăieri lângă alți copii fiindu-i rușine ca are un penins foarte mic de 1 cm și conștientizează acest lucru
Deja suferă din cauza asta
Am fost cu el la un urolog de adulți care mi-a spus ca îi va crește odată ce ajunge la pubertate ( cu siguranță nu avea chef de el sau nu știa ce să-i facă)
VA ROG MULȚI SĂ ÎMI RECOMANDAȚI UNDE SĂ MERG ȘI CUM SĂ-L AJUT
Copilul nu poate să se dezbrace nicăieri lângă alți copii fiindu-i rușine ca are un penins foarte mic de 1 cm și conștientizează acest lucru
Deja suferă din cauza asta
Am fost cu el la un urolog de adulți care mi-a spus ca îi va crește odată ce ajunge la pubertate ( cu siguranță nu avea chef de el sau nu știa ce să-i facă)
VA ROG MULȚI SĂ ÎMI RECOMANDAȚI UNDE SĂ MERG ȘI CUM SĂ-L AJUT
3 comentarii
la pubertate se dezvolta oragnul... insa din cate stiu e foarte important si nivelul de testost din timpul sarcinii. asadar ca o concluzie, cred ca ar fi bine monitorizat testosteronul in perioada de pubertate ca sa existe o siguranta ca va primi un avantaj in perioada aceasta. pt hormoni cred se poate vorbi cu un endocrinolog
Ce inaltime are ? Daca e gras si are titele ca la fetite mergeti la endocrinolog si trebue sa slabeasca.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Penis mic..boala..sau ce?
- 2Penis mic
- 1Penis prea mic
- 70probleme cu penisul
- 1ce marime ar trebui sa aiba penisul la varsta de 17 ani?
- 3testicolul stang este lasat in jos... penis mic
- 5Am penisul de aproximativ 10 cm in erectie
- 3sunt mai gras, am penisul mic si acest lucru ma complexeaza enorm
- 0pana la ce varsta creste penisul.. ??
- 3penis prea mic
- 4Am o problema cu penisul ! :(
- 2penis mic
- 0Probleme despere penis
- 0Penis mic
- 2Problema cu marimea !?
- 1Marime penis
- 1Penisul
- 1Probleme penis
- 15Curiozitate adolescenta
- 1Sex - penis prea mare
Mai multe informații despre: Dezvoltarea fizica a copilului scolar Dezvoltarea sexuala a copilului scolar penisul mic marimea penisului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: