legislgtie bts

22-10-2012
rodiaa
Nu este medic/terapeut
rodiaa
ce e de facut in cazul in care cineva te infecteaza cu o bts? Nu poate fi tras la raspundere? Eu am fost infectata cu hpv tulpina care da negi. Am epuizat tratamentul cu condyline si isoprinosine, suplimente, solutii etc. am dat o caruta de bani si degeaba. Cel care m-a infectat cred ca stia ca are. E o mizerie d om, dupa ce ca mi-a distrus viata nici macar m-a avut bunul simt sa plateasca macar o parte din tratament. Am dat pana acum 12 mil. E si vina mea ca m-am incurcat cu un asa jeg... Dar asta nu il scuza pe el. Daca fac numele lui public e riscant. Trebuie sa existe o solutie pt ca altfel va infecta alte femei.
Eu pe prietenii lui nu ii cunosc dar pot lua legatura cu ei
Dati-mi idei
2 comentarii
0
22-10-2012, ora 20:55
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Din pacate (in afara de HIV transmis intentionat -Legea 584/8 noiembrie 2002- ) nu stiu sa existe lege care sa pedepseasca pe cel care itransmite BTS. E adevarat ca este foarte frustrant si uneori chiar criminal pentru fizicul si psihicul celui infectat, dar se pleaca de la prezumtia de nevinovatie si de la cea ca ne asumam riscul daca nu ne protejam. E adevarat ca sunt cateva BTS care se transmit chiar si folosind prezervativ, prin contact direct al pielii.
Imi pare rau ca treci prin asa ceva, oricui i se poate intampla si nu ramane cat sa ai grija de imunitatea ta, iar individului cu pricina sa-i transmiti ca are BTS in cazul in care nu stie. Desi ma indoiesc ca va da doi bani, , , , caractere si caractere, , , , ,
Exista adevarate drame din aceasta cauza, iar tu daca simti ca ai sanse sa faci ceva in acest sens pentru tine macar, nu ezita!
Numai Bine!
0
22-10-2012, ora 22:51
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Draga rodina, un barbat nu poate fi testat la virusul HPV, barbatii purtatori nu au de unde sa stie daca au acest virus. HPV nu da simptome tuturor, e foarte posibil ca cel ce te-a infectat sa nu aiba habar ca e purtator de HPV.
Adaugă un comentariu / răspuns