leucocite frecvente in urina la copil de 8 ani

14-11-2013
cosma elena
Nu este medic/terapeut
cosma elena
Bun ziua.
Cu trei saptamani in urma, fetita mea in varsta de 8 ani a inceput sa acuze dureri in capul pieptului. Mergand la medicul pediatru, acesta a descoperit la palpare ca ar avea probleme la rinichiul drept. Ni s-a recomandat sa facem analize complete de urina, hematologie, coproparazitologice. Toate analizele au iesit in regula in afara de leucocite frecvente si celule epiteliale rotunde relativ frecvente. Rezultatele la urocultura au fost in schimb bune.
Nu ni s-a recomandat tratament cu antibiotice ci doar URINAL 7 zile.
Am refacut analizele de urina dupa tratament dar rezultatele sunt la fel. Mentionez ca durerile au disparut, urina arata normal, nu prezinta usturimi sau dureri la urinare, nu urineaza mai mult decat inainte de a aparea problemele.
Ar mai fi de mentionat ca inainte de a incepe durerile, fiica mea care face gimnastica aerobica a avut un mic accident (un coleg a calcat-o din greseala pe burtica in timpul unui exercitiu). Nu stiu daca are sau nu legatura cu ce s-a intamplat dupa aceea.
In urma cu 3 ani a avut si o infectie urinara. Am facut la vremea respectiva tratamentul recomandat si am sperat ca totul s-a rezolvat atunci.
Problema este ca nu stiu ce sa fac. Este normal sa prezinte leucocite frecvente in urina? Ar trebui instituit un tratament cu antibiotic pentru ca medicul nu ne-a recomandat nimic altceva decat am facut deja?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: