Leziune menisc și ligament (Lia)
Bună seara,
În urma cu 2 sapt am fost operat la genuchi, reconstrucție ligament încrucișat stâng cu grefa din tendonul mușchilor ischiogambieri..? și leziune menisc. Când trebuie începuta fizioterapia?mentionez ca peste 1 sapt mi se vor scoate firele.. Țin sa precizez ca am mai făcut câteva exerciții în pat, încercând sa îndoi piciorul, dar momentan îl pot îndoi doar undeva la 50-55 grade. Simt o presiune foarte puternica pe genuchi și nu îl pot îndoi mai mult, parca ma tine "ceva". Mergând cu cadrul/carjele se vede o schimbare a culorii pielii labei piciorului, la început era mai accentuata. Este încă ușor umflat și un spatele genunchiului, spre coapta și ușor vânat. Sunt normale aceste lucruri?
Multumesc.
În urma cu 2 sapt am fost operat la genuchi, reconstrucție ligament încrucișat stâng cu grefa din tendonul mușchilor ischiogambieri..? și leziune menisc. Când trebuie începuta fizioterapia?mentionez ca peste 1 sapt mi se vor scoate firele.. Țin sa precizez ca am mai făcut câteva exerciții în pat, încercând sa îndoi piciorul, dar momentan îl pot îndoi doar undeva la 50-55 grade. Simt o presiune foarte puternica pe genuchi și nu îl pot îndoi mai mult, parca ma tine "ceva". Mergând cu cadrul/carjele se vede o schimbare a culorii pielii labei piciorului, la început era mai accentuata. Este încă ușor umflat și un spatele genunchiului, spre coapta și ușor vânat. Sunt normale aceste lucruri?
Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10leziune menisc intern genunchi drept
- 19Ciupitura de menisc 7 mm
- 5Leziunea de menisc?
- 16ruptura de menisc
- 12Condropatie rotuliana.
- 10interpretare rezultat RMN
- 0Leziune grad 3 menisc intern (segment posterior) genunchi drept
- 2Artroscopie leziune menisc
- 4tratament in afectiunile meniscului
- 0afectiuni genunchi - Ligamente incrucisate - LIA- LIP si menisc- orteza mobila
- 1Recuperare L.I.A.
- 1pot scapa de operatie, ce orteze sa sa cumpar, deocamdata am luat una cu gel.
- 2Probleme cu genunchii
- 2Leziune de tip interstitial LIA
- 1Leziune de menisc gradul 2
- 0Intrebare - se poate face transplant de menisc sau se poate inlocui cu un material asemanator?
- 4Buna ziua ! infiltratii cu plasma la genunchi. Ce parere aveti?
- 2Entorsă genunchi cu leziune lcm și lia
- 1Leziune menisc
Mai multe informații despre: Leziunile ligamentelor incrucisate ale genunchiului Leziunile de menisc leziunea de menisc
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: