LICHID ALB INCOLOR SI LIPICIOS !!!!

25-01-2009
mihai_mr
Nu este medic/terapeut
mihai_mr
salut am si eu o problema.am o prietena...vorbim cam de 2 luni..si pana acuma am incercat sa o facem de 2 ori..si..se pare ca am o problema...deci in timpul preliudului am erectie..dar in timp erectia scade un pic..penisul nu mai este la fel de tare.probabil dispare excitatia..in fine..problema este yrnatoarea..cand incerc sal "stimulez" pentru a'mi putea pune prezervativul.apare o cantitate mica de lichid..incolor..lipicios..care din cate am inteles de pe aici se numeste presperma sau ceva de genu...dar dupa ce apare acest lichid erectia dispare complet dintro data...prietena a incercat sa ma stimuleze...si intr'un final..am avut cateva erectii dar de scurta durata.adica durau cateva secunde...apoi iar disparea..daca ne mai excitam un pic iar aparea..apoi iar peste cateva secunde disparea...ideea e ca dupa acel lichid...nu mai am erectie...nu mai stiu ce sa fac...am esuat de 2 ori pana acuma...si nu prea mai imi vine sa mai incerc stiind ca iar o sa se intample ceva.poate sa ma ajute cineva?
1 comentarii
0
31-01-2009, ora 21:32
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Salut!

Trebuie sa consulti un urolog sau androlog pentru a vedea daca nu cumva este vb dsp o disfunctie organica de productie a testosteronului si nu numai. Daca nu ai o astfel de problema, atunci este vb despre un proces psihologic de inhibitie mentala, se corecteaza prin autosugestie singur sau la psiholog/psihanalist!

Numai Bine si weekend placut!
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici