Ligamentoplastie

06-02-2021
Svdhj
Nu este medic/terapeut
Svdhj
Bună ziua!
Vin și eu cu o problema ce tot ma streseaza de mulți ani și totuși nu știu ce sa fac.
Ma numesc florin și am 29 ani, acum 10 ani în urma după jocul unu meci de fotbal mia sărit genunchiul stâng foarte tare în interior și sa auzit și o pocnitura, sa lăsat cu durere mare și umflatura la genunchi vreo săptămână, Spre rușinea mea și inconștiență mea am stat acasă și nu am mers la un medic specialist. Acum duoa atâția ani de stat asa cu genunchiul și precizez ca nu am avut stabilitate mai de loc pe el și îmi fugea mereu genunchiul în interior.
După atâția ani am fost și eu la un medic specialist (jud tulcea) pentru ca de ceva timp am început sa ma doara genunchiul și când stau în pat, și la consult domnul doctor mia spus ca am ruptura de ligament încrucișat ceva probleme și la menisc și început de artroza.
Întrebarea mea este dacă poate cineva sa îmi spună ce sa fac pentru ca domnul doctor unde am fost nu prea este incantat sa îmi facă operația și mia zis sa port o proteza și sa fac infiltrate cu acid hialuronic, menționez ca eu am un serviciu solicitant pentru genunchi și eu as dori sa fac aceasta intervenție pentru am putea stabiliza genunchiul. Unde as putea sa fac aceasta intervenție în siguranță și cât mar costa toată treaba, va mulțumesc și aștept rs
2 comentarii
0
02-01-2022, ora 02:03
MIuliann
Nu este medic/terapeut
MIuliann
Daca ar putea raspunde cineva aici deoarece si eu am nevoie. Cateva exemple de doctori buni pe ligamentoplastie si menisc? Si eu vreau sa ma operez in primavara de aceeasi problema, dar nu stiu la cine. Multumesc
0
08-01-2022, ora 19:10
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Nu avem permisiunea sa postam aici numele unor specialisti, deoarece actiunea ar putea fi interpretata ca o reclama directa a acestor medici.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul