limba
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Am observat pe limba (inspre gat) niste bubite rosii care nu dor insa dar limba este incarcata si imi provoaca o senzatie ciudata. de disconfort.Gatul nu ma doare si nici urechile.Va multumesc!
2 comentarii
Buna ziua
Am o senzatie ciudata a limbii (ca si cum ar fi oparita cu apa fiarta)In urma unui control ORL am facut testul helicobacter pylori actotali rezultat pozitiv interval de referinta negativ si testu exudat faringian-antigen streptococ grup A slab pozitiv; micoza absent. Datorita acestor teste am efectuat o saptamana tratament cu amozicilina in urma acestui tratament senzatia de oparire a limbii continua.Ce ma sfatuiti sa fac?
Am o senzatie ciudata a limbii (ca si cum ar fi oparita cu apa fiarta)In urma unui control ORL am facut testul helicobacter pylori actotali rezultat pozitiv interval de referinta negativ si testu exudat faringian-antigen streptococ grup A slab pozitiv; micoza absent. Datorita acestor teste am efectuat o saptamana tratament cu amozicilina in urma acestui tratament senzatia de oparire a limbii continua.Ce ma sfatuiti sa fac?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.