limba alba incarcata si probleme intestinale

20-10-2009
miki66
Nu este medic/terapeut
miki66
De cateva luni am limba alba incarcata si probleme cu intestinele si din cand in cand imi vin in gat bilute albe urit mirositoare.Analizele de sange sunt perfecte, la ecografia abdominala a rezultat ca toate organele interne sunt in ordine, coprocultura negativa. Va rog sfatuiti-ma ce sa fac.
29 comentarii
0
20-10-2009, ora 11:32
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu aveti decat o singura solutie: schimbati medicina !
Mai ales ca nu este in stare se depisteze nimic desi este evident ca aveti ceva. Mergeti la un medic homeopat care va poate ajuta eficient, de durata si fara efecte adverse.
0
20-10-2009, ora 20:19
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Nu vă recomand decât să luaţi un supliment alimentar cu probiotice (Biotics, ProBiotic-4 etc.) pentru colonizarea sau recolonizarea bacteriilor saprofite din zona enterologică (intestinală) + consultul la medicul homeopat!

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică!


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
30-06-2011, ora 18:54
lidiuta86
Nu este medic/terapeut
lidiuta86
buna ziua am si eu o intrebare la care as ruga un doctor sa imi raspunda.de vreo 2 ani am probleme cu respiratia mai exact imi miroase a fecale..iar de cateva luni am observat ca limba mea e incarcata cu o pelicula alba iar cand incerc sa o curat cu periuta ma c.am doare..am si probleme cu consstipatia probabil am ceva la stomac..la doctor am fost si mi.a dat niste pilule pt acizi..sa vada cum reactionez pt o luna...dar nimic..nu stiu ce sa fac..ma simt foarte prost imi strica toata ziua cand ma trezezc...imi e rusine si de prietenul meu:((...astept un rasp..multumesc anticipat
0
05-07-2011, ora 14:27
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Lidiuta86, respiraţia urât mirositoare, halena, are ca principală cauză, în majoritatea cazurilor, toxemia intestinală - o stare produsă de alimentaţia dezechilibrată şi eronată, ca de altfel şi de o disbioză intestinală (distrugerea florei intestinale probiotice).
Aveţi nevoie de o curăţare a zonei intestinale şi de o refacere a florei intestinale!
_

Cu acordul medicului dv. curant administraţi-vă suplimentele de mai jos:
â‘  Curăţitor de Colon (Colon Cleanser), 2 capsule dimineaţa şi 2 capsule seară, cu 30 minute înainte de micul dejun şi de cină, administrate timp de o lună. Capsulele se vor administra cu cel puţin o cană mare de apă, iar pe parcursul zilei se vor consuma minim 2 litri de apă de izvor sau apă Pi.
----------*
â‘¡ Lactobacilus Acidophilus Bio-Activ, 3 capsule pe zi, câte una cu 30 de minute înainte de micul dejun, prânz şi cină, timp de minim o lună de zile.
----------*
_

Observaţii! Consumul de carne în exces produce halenă, pentru că produsul final de metabolism al proteinelor este amoniacul, iar acesta se elimină şi prin respiraţie, dând miros urât.
Mâncaţi mai puţină carne, şi aceea să fie fiartă sau făcută în aburi, în niciun caz prăjită (carne de vită, de curcan şi de peşte, de pildă). Consumaţi fructe, legume şi seminţe, ca de altfel şi iaurturi probiotice naturale şi cereale.
Nu consumaţi produse din carne procesată şi semipreparată (mezeluri, salamuri, cârnaţi etc.); nu consumaţi dulciuri în exces, nici zahăr (înlocuiţi zahărul cu miere de salcâm sau cu stevia, îndulcitorul natural); evitaţi consumul de condimente, sarea în exces şi margarina! NU consumaţi apă şi sucuri carbonatate (fanta, pepsi, coca-cola, apă minerală carbogazificată etc.) şi nu consumaţi alcool, cafea şi tutun!
Consultaţi un medic internist.

(*modificat de administrator)
0
05-07-2011, ora 15:05
lidiuta86
Nu este medic/terapeut
lidiuta86
va multumesc frumos pt raspuns..sper sa rezolv curand cu asta...singura mea problema fiind ca sunt in italia...aici nu prea stiu sa le explic mediciilor in termeni lor.!o zi placuta va doresc
0
13-07-2011, ora 16:46
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Lidiuta86, am înţeles situaţia dv., destul de anevoioasă, de altfel.
Nu puteţi să mergeţi la un medic, în Italia, însoţită fiind de o cunoştinţă care cunoaşte bine limba şi care are abilitatea să "jongleze" şi cu termeni medicali relativ uzuali? Sau, dacă această variantă nu este sau nu poate fi posibilă, nu puteţi să contactaţi un translator/traducător şi mergeţi cu dânsul la consultaţie, dacă vă permiteţi efortul financiar? Dacă, însă, nici această variantă nu vă este pe plac, din motive obiective, am să încerc eu să vă traduc din română în italiană, pe scurt, dar suficient de mult, cam tot ce ar trebui să-i spuneţi medicului, însă nu ştiu dacă dv. ştiţi să citiţi în limba italiană, cum de altfel nu ştiu nici dacă înţelegeţi, atât de bine, încât să nu fiţi pusă într-o dificultate de nedepăşit, în faţa medicului respectiv. Ce spuneţi? :)
Mă rog, oricum ar fi, vă rog, faceţi tot posibilul să vă adresaţi un medic, în Italia; medic internist, generalist sau de familie.
_

Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Însănătoşire grabnică.
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
14-07-2011, ora 16:50
lidiuta86
Nu este medic/terapeut
lidiuta86
daca nu ar fi prea mare deranjul v.as ruga sa imi traduceti pe scurt inteleg bn italiana si vorbesc doar ca nu stiu termeni lor medicali!deja devine insuportabila problema asta!stau foarte mult la baie si ma chinui sa imi curat limba dar oricat as incerca nu se curata bn pt ca in jurul papilelor gustative mari ramane la fel...iar culmea e ca orice bag in gura mi.se depune pe limba in timp ce mestec si se formeaza accea pelicula alba cu mancare deoarece limba mea a devenit ca un burete nici nu stiu sa va explic!apropo am uitat sa specific ca respir si c.am greu am nasul jumate infundat mereu daca poate avea vreo legatura! eu aici am gasit doar niste pastile care se numesc enterolactis plus..iar pe cutie mai scrie..lactobaciilus 24 miliarde de celule vii..fermenti lactici vi de origine umana!doar ca mi.a sp la farmacie sa iau una dimineata pe stomacu gol cu 30 de minute inainte de mic dejun!va multumesc enorm pt ajutor!o zi placuta va doresc
0
20-07-2011, ora 04:55
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bacio le mani!
Gentile signorina/signora Lidiuta86, ok, ho capito :)
A il medico voi deve dire che la vostra lingua è affetto da candidosi orale, che è apparso a causa di un possibile reflusso gastroesofageo e di una flora saprofita dell'intestino danneggiata (in una sola espressione, a causa di una tossiemia intestinale). Informi il medico di avere il naso congestionato e che vostro respiro è puzzolente; altresì che voi siete affetti da alitosi e di stitichezza.
Viene chiesto di fare le indagini necessarie - alla lingua, allo stomaco e intestini - per ricevere una diagnosi corretta e un trattamento adeguato!

Vi auguro pronta guarigione!
Dio vi benedica.
Post Scriptum - Le pillole più enterolactis sono buone, ma non li prendono, per ora. Li prende dopo andare dal medico, con la sua autorizzazione.
Post Post Scriptum - Spero che voi comprendiate quello che ho scritto/tradotto.
0
20-07-2011, ora 15:58
lidiuta86
Nu este medic/terapeut
lidiuta86
ho capito..
gratzie mille per la risposta!vi auguro una buona giornata!
0
21-07-2011, ora 11:06
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Lidiuta86, sper că v-am tradus(scris) bine, pe scurt, suficient de mult cât să-şi facă medicul dv. curant o idee de la care să dezvolte pista cu ajutorul căreia să vă diagnosticheze şi să vă prescrie tratamentul adecvat.
Acum dv. vă revine obligaţia să vă prezentaţi la medic, cât de curând posibil.
Cu respect şi deosebit de multă plăcere, dorindu-vă însănătoşire grabnică,
Nick
0
21-07-2011, ora 15:30
lidiuta86
Nu este medic/terapeut
lidiuta86
Din cate stiu eu pot sa zic ca e bn!Sper sa depisteze exact cauza care imi provoaca toate aceste probleme ca am mai fost si in tara la un medic si la fel mi.a dat niste pastile pt acid, spray de gura si ceaiuri care sa ma ajute sa ies mai usor la baie..din toate au fost bune doar ceaiurile dar numai pe perioada care l.am baut!O sa merg la medic cat de repede reusesc pt ca lucrez!va multumesc enorm pt amabilitate!O zi..mai bn spus o viata frumoasa va doresc!
1
25-07-2011, ora 05:35
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Lidiuta86, mă bucur că este bine :)
Consultaţi medicul cu speranţa că totul va fi bine. Vi se va depista cauza, veţi fi diagnosticată corect şi veţi primi tratamentul care va reuşi să vă reechilibrere digestiv şi nu numai.
Însănătoşire grabnică şi spor la lucru!
Cu respect şi preţuire,
Nick
0
03-08-2011, ora 13:04
lidiuta86
Nu este medic/terapeut
lidiuta86
Multumesc frumos!tin sa va anunt ca am fost la medicul de familie si ma trimis sa fac o ecografie abdominala complecta.., gastroscopie..plus un tampon lingual la care am primit deja rezultatul(cultură negative pentru bacterii comune (gram pozitive si gram negative) şi ciuperci)...acum ramane sa fac restu la care am programare!.
.o zi placuta va doresc!
0
09-08-2011, ora 18:58
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Lidiuta86, perfect, mă bucur că aţi mers la medic. Deci, nu suferiţi de infecţie fungică bucală. Pelicula aceea albă de pe limbă vă este produsă de cu totul altceva, nu de o ciupercă, cel puţin aşa atestă rezultatul tamponului lingual.
Faceţi-vă şi restul de analize. Medicul va găsi cauza până la urmă, asta mi-e foarte clar, sper.
Multă sănătate!
0
17-09-2011, ora 12:48
lidiuta86
Nu este medic/terapeut
lidiuta86
buna ziua...am facut ecografia la care mi.a iesit ca am intestinu largit sau ceva de genu si m.a trimis sa fac niste raze x pe care inca nu le.am facut deoarece acum sun in ro cu niste treaba..iar la gastroscopie mi.au sp ca am o bacterie care se numeste helicobacter pylori, o gastrita cronica si acid la stomac...mi.a dat sa fac un tratament..cu aceste medicamente.mepral, vagilen, zimox, macladin..as vrea sa stiu daca e bun tratamentu...! iar acum daca tot am venit in ro.mi.am luat detoxicolon de la dacia plant..plus spirulina si ganoderma pt curatarea intestinelor si v.as ruga sa imi spuneti daca sunt bune..va multumesc anticipat si va doresc o zi si o viata placuta!
0
26-09-2011, ora 01:53
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Lidiuta86, tratamentul care vi s-a prescris este cel tipic pentru medicina alopată. Este bun, dar vă aduc la cunoştinţă faptul că există riscul de a experimenta efecte adverse (ameţeală, greaţă, cefalee (durere de cap), gust metalic în gură etc.). Efectele vor dispărea în decursul a minim 3 zile de la terminarea tratamentului. Dacă sunt prea puternice consultaţi medicul!
Detoxicolon de la Dacia Plant, Spirulina şi Ganoderma sunt produse foarte bune. Luaţi-le în conformitate cu instrucţiunile specificate în prospectele lor însoţitoare, dar după terminarea tratamentului medicamentos alopat prescris de medic (după ce terminaţi administrarea Mepralului, Vagilenului, Zimoxului şi Macladinului, nu înainte sau în timpul administrării lor). Doar Spirulina luaţi-o în acelaşi timp cu tratamentul medicamentos, pentru a vă asigura o protecţie anti-hepatotoxică.
Mulţumesc pentru urări, asemenea vă doresc şi eu.
Toate cele bune,
Mr. Nick

Post Scriptum - M-am aşteptat să vi se depisteze helicobacterioza!
0
21-10-2011, ora 16:22
lidiuta86
Nu este medic/terapeut
lidiuta86
buna ziua!nici nu stiu cum sa mai incep.cred ca, cu inceputul:)!deci...am terminat tratamentul pt helicobacter pylori si nu vad nici o schimbare..am aceleasi probleme cu stomacu...si limba la fel de incarcata cu acelasi miros neplacut..doar ca a mai aparut o problema(sunt insarcinata in 2 luni)si nu mai pot repeta analizele pt a vedea daca mai am bacteria desi sunt sigura ca da...ce e mai nasol e ca nu mai pot face tratament pt ea si in plus o are si sotul meu!nici maacar cu dacia plant nu am apucat sa fac tratamentul pt ca am aflat de sarcina!ieri am aflat ca ar exista un tratamen pt bacterie(colostrum-broccoli sprouts-mastic gum)credeti ca e bun?multumesc pt sfaturi!o zi placuta!
0
23-10-2011, ora 17:30
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dnă Lidiuta86, mi-aţi dat veştile pe care NU doream să le citesc. Aş fi vrut să-mi scrieţi că v-au trecut problemele cu stomacul şi limba, aşa cum sigur v-aţi fi dorit şi dv.
Sunteţi refractară la tratamentul alopat, neresponsivă (nu aveţi o complianţă suficientă şi/sau adecvată), după câte am observat, fapt pentru care vă recomand să consultaţi un medic care să vă abordeze şi trateze în mod pur naturist. Helicobacterioza se tratează şi naturist!
Mă bucur că aţi rămas însărcinată. Copilul este una dintre cele mai mari binecuvântări divine, de care poate avea parte o femeie pe pământ, poate chiar cea mai mare. Dumnezeu să vă dăruiască un copil sănătos!
Tratamentul pentru helicobacterioză pe care dv. l-aţi menţionat, şi anume: Colostrum + Broccoli Sprouts + Mastic Gum, este foarte bun, însă este contraindicat femeilor însărcinate. NU îl puteţi lua!
Consultaţi medicul.
Însănătoşire grabnică!
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
17-02-2012, ora 21:56
lidiuta86
Nu este medic/terapeut
lidiuta86
buna seara..azi am aflat ca as avea diabet dobandit in timpul sarcini si deoarece nu ma pricep la diete..regimuri..v, as ruga daca imi puteti da dumneavoastra o dieta pt diabet..luand in considerare faptul ca sunt insarcinata in 26 de saptamani nu as vrea sa tin dieta de capul meu..sa afectez sanatatea copilului!va multumesc anticipat sper ca ma puteti ajuta..o seara placuta va doresc!
0
17-02-2012, ora 23:44
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dnă Lidiuta86, accesaţi link-ul de mai jos pentru a citi mai multe despre regimul alimentar pentru diabet:
http://dieta.romedic.ro/diete/Regim_diabet_0751/Principiile_dietei_in_diabetul
_zaharat_02075.html

Mai multe despre alimentaţia sănătoasă, generalmente vorbind, puteţi citi accesând link-ul de mai jos:
http://forum.romedic.ro/prod/Ave%C5%A3i_cuno%C5%9Ftin%C5%A3e_despre
_alimentele_de_baz%C4%83_%C5%9Fi_v%C4%83_alimenta%C5%A3i
_s%C4%83n%C4%83tos?_059396.html

(Atenţie! În cazul în care nu ştiţi, pentru a accesa link-urile oferite de mine, selectaţi-le cu ajutorul mouse-ului, pe rând (în timpul selectării link-ul se înglobează în culoarea albastru închis, de regulă), apoi daţi un prim clic dreapta, pe mouse, urmat de un secund clic pe funcţia 'copy'; după aceea daţi clic dreapta în cutia text etichetată cu Address din bara de adrese a navigatorului web utilizat de dv., (Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome, Opera, Maxthon etc.), clic urmat de un alt clic pe funcţia 'paste' şi de apăsarea tastei 'enter' aflată pe tastatura computerului dv.).
_

Fără doar şi poate, vă recomand să consultaţi un medic nutriţionist pentru a vi se indica un regim alimentar personalizat!
Multă sănătate; sarcină şi naştere uşoare. Vă doresc să aveţi un copil sănătos, cuminte şi binecuvântat de Dumnezeu.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
19-07-2012, ora 23:01
doinitaa
Nu este medic/terapeut
doinitaa
buna seara.as dori si eu un raspuns de la un specialist daca se poate.am de ceva vreme limba foarte alba, un miros neplacut in gura si cateodata gust amar.ce ar putea sa fie?poate sa fie ceva grav ?mentionez ca am mari probleme cu dantura.credeti ca are vreo legatura?as dori o parere.momentan sunt in germania si nu pot sa merg la un medic iar de la farmacie nu stiu ce as putea sa cumpar.(28 ani).va multumesc
0
15-11-2012, ora 10:08
frodo
Nu este medic/terapeut
frodo
Buna dimineata. Am si eu o problema. De ceva vreme am limba Alba, arata aiurea. Nu stiu daca am si miros neplacut pentru ca ma spal si zilnic pe dinti dar nu stiu de ce am limba alba. Imi spuneti ce pot face sa rezolv aceasta problema?

Multumesc mult!
0
29-11-2012, ora 20:35
lidiuta86
Nu este medic/terapeut
lidiuta86
buna seara..am si eu o nelamurire...acum ca a crescut fetita..are 6 luni am refacut analizele pt bacteria helicobacter pylori...iar rezultatele de data asta au iesit negative..desi simtomele sunt acceleasi nu sau schimbat deloc..respiratia urat mirositoare..incarcarea limbi..arsuri la stomac...etc.nu mai inteleg nimic...dc le mai am daca situatia e acceasi!va rog sa imi raspundeti..va multumesc!
0
22-04-2017, ora 22:12
brrianna
Nu este medic/terapeut
brrianna
Bună seara,
Am și eu nevoie de un sfat. Nu știu ce analize sa fac pentru a depista ce am. De mai bine de 1 an, am limba alba. Am luat tratament anticandida și degeaba. Am și episoade cu candida vaginala care îmi apare și dispare. Acum mă doare în gat, nu pot sa înghit Cum trebuie, ragusesc și îmi pierd și vocea. De asemenea am și senzație de limba arsa. Locuiesc în Anglia și când am fost la medic mi au dat fluconazol pentru candida genitala 150 mg doza unica și nistatin soluție orala pentru gura timp de 7 zile. Nu m au ajutat cu nimic. Ce pot sa mai fac? Ce analize sa fac? Ce as putea sa am? Nu beau și nici nu fumez. Mulțumesc!
0
25-09-2017, ora 22:33
john37
Nu este medic/terapeut
john37
Buna seara!Tot in Anglia locuiesc si tot fluconazol, nystatin mia dat.De doua luni am inceput sa ma simt foarte rau, fara energie, un fel de lichid in gat mobil urat mirositor, limba alba, disconfort abdominal mai accentuat in stanga, constipatie, dearee, gaze, bolborisme.Uneori gazele miros a sulf cred...palpitatii, respiratie mai greoaie.Banuiesc ca am facut si atacuri de panica..am fost speriat iar acum sunt resemnat.Dupa vizita la doctor analizele sange au iesit ok, ecograful abdominal la fel de ok, analize scaun la fel ok, consultul cu mainile iar ok.Am nopti mai ales la inceput ma trezeam cu rau, transpirat si bolboroseli iar dimineata asa speriat...rau de tot.Mainile tremurau..picioarele moi.Acum iau probiotic 7 si colon cleanse advancd aloe vera si parca ma simt mai ok adica au mai disparut din simptome dar am ochii rosi, obositi, simt ceva in cap si abdomen ciudat.Am banuit ca am paraziti, virus, bacterie si am luat tinctura de nuca neagra, pelin si cuisoare doua sticlute.Sunt mai ok dar inca sufar...imi poate spune cineva ce poate fi?precizez ca am fost f.stresat mai mereu.Multumesc@
0
21-10-2017, ora 08:08
nicoaraalexandru
Nu este medic/terapeut
nicoaraalexandru
In primul rand ma adresez persoanelor care se ocupa de acest sait si ii rog INSISTENT sa nu stearga postarile mele pe diferite intrebari pentru ca multi bonavi au nevoie disperata de ajutor si daca nu ii intrepti concret in directia spre care ar putea primi ajutor adica spre unele saituri atunci le taiati sansa vindecarii lor.

Oameni buni tocmai ce am dat de un grup din america in care mii de persoane sunt afectate de CANDIDA si medicii lor de familie, gastro si altii pe la care merg le spun ca nu au nimic si din punct de vedere medical, fizic si analize de sange sunt sanatosi tun. Am inteles ca unii dintre voi de pe aceste forumuri ati cautat informatii si raspunsuri si in saiturile straine si nu ati gasit nimic. EU AM GASIT REZOLVAREA majoritatii problemelor noastre. O sa va las un link cu zeci de clipuri pe youtube cu marturiile persoanelor care si-au recuperat viata dupa o infectie cu candida ce dateaza la unii chiar si de 20 ani, va spun ca la mine sincer am peste 12 ani de suferinta in care am inghitit tot felul de medicamentede stomac, de psihiatrie, de endocrinologie, suplimente de vitamine, carbune activ, motilium, nexium, am fost la medici homeopati, am cheltuit aproape 200 000 000 milioane de lei vechi sau 20 000lei noi pe tratamente, analize, consultatii si altele fara nici o rezolvare. Mi-am promis ca atunci cand voi descoperii ce am voi intra pe toate forumurile din romania si voi face public tratamentul cu care m-am pus pe picioare si MI-AM RECAPATAT VIATA. Cine nu se descurca, nu stie sau din orice alt motiv il pot ajuta cu cu achizitionarea medicamentului din america o pot face doar sa imi dati un mail -----*

Va spun cat se poate de sincer ca nu sunt samsar de medicamente, nu ma ocup de intemedieri de medicamente, nu fac reclama platita acestui medicament, si nu vreau sa sune a cliseu de forma: eu mi-am gasit remediul tu ce mai astepti?

Eu am gasit informatia, am expuso public, voi stati si digeratio si daca credeti ca este ceea ce aveti nevoie faceti in asa fel si recuperativa sanatatea.

-----*

(*modificat de admin)
0
21-10-2017, ora 08:11
nicoaraalexandru
Nu este medic/terapeut
nicoaraalexandru
john37 nu a-si fi putut descrie ce ai scris mai bine ca tine, aceleas simptome.le.am.si.eu de 12 ani de zile.si am cheltuit peste 20 000lei ron pe tratamente, medici, analize dar m-am facut bine cu un medicament din.america, cauta candida cleanser
2
21-10-2017, ora 11:00
john37
Nu este medic/terapeut
john37
Buna dimineata!Am avut o perioada mai linistita dar nu vindecabila...usor usor apar din nou starile de rau.Cum am terminat probioticul si curatitorul de colon parca au si reaparut simptomele..intradear mirosul din interior a cam disparut dar imi apar bilute albe pe fundul limbii si putin alb.Putem discuta privat daca doriti sa ma ajutati?iMultumesc mult pt. raspuns..sunt multi care stiu dar nu scriu..in special doctorii
0
10-12-2021, ora 21:16
Luci;
Nu este medic/terapeut
Luci;
nicoaraalexandru te rog sa imi dai și mie mai multe detalii despre acest tratament mulțumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: