Limba incarcata

Buna ziua...de ceva timp am observat o "jena" in zona limbii, in spate inspre cerul gurii dar nu am luat-o in seama..m-am gandit ca poate am baut ceva prea fierbinte si asta e cauza...astazi insa m-am uitat in oglinda si am descoperit cu stupoare ca in zona aceea limba mea extrem de incarcata si de culoare maronie!!! Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns pentru ca sunt extrem de speriata.Mentionez ca am 28 de ani si sunt fumatoare...Va multumesc.
3 comentarii

probabil este vb de o candida bucala!!mergeti la medicul de familie sa va dea un tratatament!

nu cred ca este vorba de candida.am vazut o gramada de fotografii cu candida si nu seamana deloc cu ceea ce am eu.mai degraba seamna cu "furry tongue" e termenul in lb.engleza...am sa merg la medic oricum.as fi vrut totusi o parere de specialitate aici..pentru ca nu stiu cat sunt de corecte informatiile gasite pe internet.va multumesc.

pe acest forum nu se primesc doar pareri de specialitate!!postati si in alte parti poate aveti mai mult succes!!dupa parerea mea orice sfat e bine venit!cui nu-i convine sa nu mai posteze!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dupa un tratament pt albirea dintilor mi-a aparut o forma de candidoza orala
- 5Candidoza pe limba si afte
- 5stafilococ auriu si candida in gat
- 7buze crapate si cavitatea bucala alba pe dinauntru
- 7tratament pentru candidoza si amigdalita
- 4limba incarcata
- 3limba alba si umflaturi spre gat
- 0limba incarcata
- 11Candidoza bucala
- 37bube rosii la baza limbii si limba alba foarte incarcata
- 1Candida orofaringiana
- 0Constipatie, limba incarcata
- 1candida bucala bebe
- 0Candidoza sau altceva ?
- 3Candidoza bucala-în vederea dl. dr. Flueraru.
- 2Saliva vâscoasă
- 2Arsuri in gat
- 2Candida albicans?
- 7Candidoza bucala sau altceva ?
Mai multe informații despre: Candidoza orala limba incarcata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: