limfedem

30-10-2008
isteata
Nu este medic/terapeut
isteata
sunt o persoana disperata care nu stie cum sa scape de un limfedem capatat in urma cu 3 ani cauza fiind o circulatie limfatica deficitara mentionez ca nu am avut nici o operatie medicii spun ca din cauza sarcinii mi sa intamplat.
3 comentarii
0
22-11-2008, ora 14:26
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Stimata Doamna,
Nu trebuie sa disperati, ci sa consultati un chirurg cardiovascular care, in urma unui consult clinic si eventual paraclinic (investigatii), va va oferi solutia.
In cazul in care nu gasiti un astfel de chirurg, puteti sa-mi scrieti privat, pe mail, si va voi oferi numele si telefonul unui coleg.
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
Ortoped cu supraspecializare franceza in Chirurgia Gleznei si a Piciorului
0
09-04-2010, ora 16:20
missdiana
Nu este medic/terapeut
missdiana
Buna ziua,
Ma numesc Silvia si, in urma extirparii sanului dr.am un limfedem care imi da dureri mari de brat.Am luat o perioada detralex, dar in zadar.As vre sa stiu daca pot sa iau Vessel Due F(am auzit ca esate bun in asa ceva, caci numai di auzite si de pe internet ce mai apucam si noi sa cunoastem caci medicii nostri oncologi sunt depasiti(vorbesc de cei de pe plan local)
Cu multa stima, Silvia
0
17-05-2018, ora 14:13
Limf Help Brasov
Nu este medic/terapeut
Limf Help Brasov
Buna ziua!
Doamna Silvia, dupa operatia pe care ati avut-o v-a aparut limfedem secundar, care nu ar trebui sa dea dureri in brat, mai intai trebuie sa aflati impreuna cu medicul dvs. din ce cauza apar aceste dureri. Daca nu sunt contrainicatii, trebuie sa apelati la un specialist in drenaj limfatic pentru tratamentul de drenaj limfatic manual + terpia decongestiva, iar dupa acesta sa purtati o manusa copresiva pentru mentinerea rezultatului.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul