litiaza salivara dr flueraru valerio

16-01-2010
ionescu camelia
Nu este medic/terapeut
ionescu camelia
dupa 6 luni de disconfort si diagnostic de parotidita la eco a stabilit litiaza salivara bilaterala si laringita pseudomixomatoasa dr mi s a recomandat evitarea efortului si atat...apelez din nou la d voastra in iulie am venit la cabinet mi ati dat betarsec si flamexin totul ok dar acum am in urechea dr ca niste pe acea parte dureri nu pot mesteca se contracta parotida imediat pe dr am canal de 0, 9mm si calcul de 0, 6 pe stanga canal de 3, 4mm si calcul de 0, 3mm cu discreta distensie... eu sint op de neo tiroidian acum tiroglobulinae 0.1 scintigrafic e ok...ce as putea lua sa ma ajute pana vin la cabinet, daca ma primiti.am o incredere f mare in recomandarea d voastra va multumesc din suflet
2 comentarii
0
16-01-2010, ora 14:41
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
pentru problema cu litiaza salivara ar fi bine sa va vada la Maxilo_facial.. Uneori exista sansa de a scoate acele pietre fara interventie chirurgicala.
evitati toate produsele acide( citrice, muraturi si produsele care produc salivatie( condimente seminte, cipsuri.s.a.).. pentru a evita blocajul unui canal salivar.
Osiisdenta.. apa de gura
flamexin 1 pe zi.. sau 2 la dureremai accentuata.
un gel Ketoprrofen ( cu care prelucrati regiunea preauriculara dreapta.
0
16-01-2010, ora 17:49
ionescu camelia
Nu este medic/terapeut
ionescu camelia
va multumesc de recomandare si de grija pt cei la nevoie multa sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns