litiaza salivara dr flueraru valerio
dupa 6 luni de disconfort si diagnostic de parotidita la eco a stabilit litiaza salivara bilaterala si laringita pseudomixomatoasa dr mi s a recomandat evitarea efortului si atat...apelez din nou la d voastra in iulie am venit la cabinet mi ati dat betarsec si flamexin totul ok dar acum am in urechea dr ca niste pe acea parte dureri nu pot mesteca se contracta parotida imediat pe dr am canal de 0, 9mm si calcul de 0, 6 pe stanga canal de 3, 4mm si calcul de 0, 3mm cu discreta distensie... eu sint op de neo tiroidian acum tiroglobulinae 0.1 scintigrafic e ok...ce as putea lua sa ma ajute pana vin la cabinet, daca ma primiti.am o incredere f mare in recomandarea d voastra va multumesc din suflet
2 comentarii
pentru problema cu litiaza salivara ar fi bine sa va vada la Maxilo_facial.. Uneori exista sansa de a scoate acele pietre fara interventie chirurgicala.
evitati toate produsele acide( citrice, muraturi si produsele care produc salivatie( condimente seminte, cipsuri.s.a.).. pentru a evita blocajul unui canal salivar.
Osiisdenta.. apa de gura
flamexin 1 pe zi.. sau 2 la dureremai accentuata.
un gel Ketoprrofen ( cu care prelucrati regiunea preauriculara dreapta.
evitati toate produsele acide( citrice, muraturi si produsele care produc salivatie( condimente seminte, cipsuri.s.a.).. pentru a evita blocajul unui canal salivar.
Osiisdenta.. apa de gura
flamexin 1 pe zi.. sau 2 la dureremai accentuata.
un gel Ketoprrofen ( cu care prelucrati regiunea preauriculara dreapta.
va multumesc de recomandare si de grija pt cei la nevoie multa sanatate
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.