Lovitura cot urmata de stare de rau

21-12-2017
Andreea19.
Nu este medic/terapeut
Andreea19.
Buna ziua! Am 20 de ani, 1.74 si 57 kg. In urma cu un an m am lovit intr o banca la cot. Atunci am avut mai intai furnucaturi de la cot pana la degetul mic, nu imi mai simțeam mana si durere puternica in mijlocul palmei. Dupa 2 min am transpirat f mult, mi s a incetosat privirea, aveam ameteli si auzeam f putin ( tiuit f puternic ). Mi am revenit dupa max 10 min. Am simtit durerea in cot cateva zile bune si umflatura si am ramas si acum cu o sensibilitate mare doar la o apasare ( nu puternica). Este vorba de cotul stang la apasarea osului interior, adica cel spre corp nu spre exteriorul corpului ( dintre cele 3 oase care se simt). Acum cateva luni mi s a intamplat acelasi lucru: lovire cot, amorteala, stare de slabiciune, caldura, ameteala, nu mai vedeam si auzeam bine, iar dupa 10 min totul revine la normal. Acum o zi de la o durere de spate ( dupa un efort fizic nu pre mare : multe apecari, inclinari...) mi s a intamplat acelasi lucru. Poate sa imi spuna cineva despre ce este vorba sau ce analize trebuie facute ? Multumesc anticipat. Nu sufar de nicio boala de care sa stiu.
3 comentarii
0
21-12-2017, ora 14:58
CatincaR
Nu este medic/terapeut
CatincaR
Eu cunosc pe cineva (pe mine, pe mine!) care a lesinat pe la 25-30 de ani la serviciu, sprijinita pe coate in pervaz, mi-a alunecat cotul si am simtit aceeasi durere ascutita puternica si care nu se mai oprea, am apucat sa-i avertizez pe colegi: "Vedeti ca cre'ca lesin" si apoi m-au cules de jos. Durerile astea de cot sunt f. puternice, mai ales la slabi, probabil se atinge vreun nerv si de fapt lesinam de frica, nu neaparat de durere, desi era mare si asta. Eu lesinam si la injectii, eram asa...mai fricoasa, in general. Aveam fobie de injectii, de sange.
Probabil ametesti spre lesin dar reusesti sa te redresezi.
0
21-12-2017, ora 20:32
Andreea19.
Nu este medic/terapeut
Andreea19.
Multumesc frumos pentru raspuns
0
22-12-2017, ora 22:50
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Te-ai panicat. Nu trebuie sa faci nici o analiza. Dar o radiografie sa vezi daca s-a fisurat ceva ar trebui.
Adaugă un comentariu / răspuns