Luxatie recidivanta umar drept
Buna ziua.
Sunt din Arad dar aici nu am gasit medic specializat in artroscopia umarului. Daca cineva in situatia mea a facut operatie artroscopica la umar in zona de Vest a Romaniei sau Ungaria si poate sa-mi spuna un nume asi fi recunoscator.
Sunt din Arad dar aici nu am gasit medic specializat in artroscopia umarului. Daca cineva in situatia mea a facut operatie artroscopica la umar in zona de Vest a Romaniei sau Ungaria si poate sa-mi spuna un nume asi fi recunoscator.
2 comentarii
Buna ziua!
Va pot recomanda un coleg din Bucuresti.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va pot recomanda un coleg din Bucuresti.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna seara,
Eu sunt specializat in patologia umarului si am experienta in chirurgia artroscopica. Daca doriti puteti lua legatura cu mine si discutam care este problema ce va supara la umar si daca se impune aceasta interventie.
Cu stima,
Dr. Mihai Gavrila chirurg umar si cot
Eu sunt specializat in patologia umarului si am experienta in chirurgia artroscopica. Daca doriti puteti lua legatura cu mine si discutam care este problema ce va supara la umar si daca se impune aceasta interventie.
Cu stima,
Dr. Mihai Gavrila chirurg umar si cot
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Interpretare RMN
- 1Durere in calcaie, la baza degetelor si arsuri in talpi etc.
- 3Interpretare Radiografie si CT Glezna Stanga cu concluzie Fractura Trimaleolara
- 1Clavicula - Disjunctie acromo-claviculara, fractura distala 1/3
- 3Chist sinovial in talpa
- 1Proteza genunchi
- 1Fractura Calcaneu
- 2Formatiune osoasa care ma deranjeaza la mers, pe laterala externa la laba picior
- 2Scoaterea materialului de osteosinteza- fractura de platou Schatzker VI
- 1Fractura ischio pubiana cu deplasare