Ma minte?

11-09-2017
Domenic
Nu este medic/terapeut
Domenic
Buna soția mea a primit un mesaj de la șeful ei și tot susține ca nu sa întâmplat nimic între ei
Menționez ca ea încă lucrează acolo
Aveți mesajul:
Stau ai mă uit la mine și la tot ce mi-a mai rămas : demnitatea.
Îți ------*...toată ziua doar asta faci!
Oare nu e de ajuns? Și în aceasta seara iti ------*. În sufletul meu la fel.
Am uitat care sunt valorile în viața după care te învârti tu.
Am uitat ca pentru tine nu este important ce simt eu. E important ce simți tu. Iar eu trebuie sa fiu prezent mereu la ce simți tu.
Pentru mine și în aceasta seară ai avut doar cuvintele care le-ai avut.
Nu doar că am un astfel de Crăciun, ori o seara oarecare, dar încă o data mă lovești adânc în suflet și în tot ce înseamnă valoare umană. Mai presus de orice este somnul și câteva cuvinte spuse de noapte buna.
La mine și la ceea ce simt nimic nu ai decât ca iti ------*.
Este cel mai trist Crăciun al meu. Vine după o zi ca cea de ieri. Vine în contextul în care mă simt extrem de dărâmat. Vine din nu de la tine. Este tot ceea ce alții nu ai reușit în zeci de ani, tu faci intr-o secundă : sa spulberi orice clipă de bucurie și speranța. Sa mă lași pentru somnul și bunăstarea ta.
Nu te-am chemat sa te duc în vreo poienita ori sa fii cu mine. Este singurul prilej de a sta cu mine intr-o astfel de seară. Cat o fi fost ea de.scurta, dar cât de mult contează cuvintele frumoase și de drag.
Pentru tine a fost doar un moment identic tuturor celorlalte. Pentru tine este nimic, iar eu tot un nimic.
Poate când vei mai avea nevoie de mine, vei căuta în zadar. Rezerva-ti timp pentru tine. Anul trecut ai umblat pana la 04 dimineața sau mai târziu. Pentru mine ai de iti ------* în el Crăciun.
Cat contez eu în aceasta seara și lumea asta, și pentru tine?! Nimic.
Odihneste-te, Paula!
Acum sunt distrus și tot ce mi-a mai rămas deocamdată e demnitatea.
Îți mulțumesc. Și, Doamne, ajuta-ma sa biruiesc și de aceasta data! Ajuta-ma sa mă liniștesc și sa merg mai departe!
Îți mulțumesc, Paula, încă o data pentru cel mai frumos Crăciun!
Ajutați-m-a și pe mine sa înțeleg acest mesaj ca ea susțină ca nu înseamnă nimic acest mesaj.

(*modificat de admin)
1 comentarii
1
11-09-2017, ora 09:41
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună dimineața!
Din câte înțeleg mesajul a fost primit de Crăciun, iar dvs. cereți o părere în septembrie. De ce vă deranjează de-abia acum?
Atunci ar fi trebuit să aveți o discuție serioasă cu soția, în care să vă spună ce crede despre acel mesaj și ce măsuri ia în continuare, pentru că nu poți sta nepăsătoare primind un asemenea mesaj.
În primul rând limbajul mesajului lasă de dorit, ceea ce este clar că nu e o persoană care o respectă. Pare un personaj obsedat de ea, care suferă că a fost refuzat și-i trimite un mesaj ca să se răzbune, să-i creeze neplăceri acasă.
Ceea ce nu înțeleg, e faptul că soția dvs. mai lucrează cu un asemenea om. Poate pentru ea nu înseamnă nimic acel mesaj pentru că s-ar putea să nu fi fost nimic între ei, dar e dificil să fii în preajma unui asemenea om care vrea să te compromită.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul