ma deranjeaza amicele lui

03-12-2010
crinairina
Nu este medic/terapeut
crinairina
Buna ziua. Am si eu o problema si as dori sa imi dati un sfat deoarece nu stiu cum sa procedez.
Am o relatie cu un baiat de o luna si jumatate si in aceasta perioada am reusit sa-i cunosc cam toti prietenii. Ce ma deranjeaza sunt doua amice de-ale lui care mi se par prea tupeiste in glume cu el, si el cu ele( si de fata cu mine) si nu stiu cum sa fac sa-i spun acest lucru intr-un mod prin care sa inteleaga si sa nu ajungem la o despartire. El se poarta foarte frumos cu mine, inclusiv in prezenta prietenilor lui, nu am ce sa-i reprosez, dar acest lucru ma deranjeaza si as dori un sfat pentru a sti cum sa-l abordez.
4 comentarii
0
03-12-2010, ora 13:20
vince
Nu este medic/terapeut
vince
Daca se poarta frumos cu tine, atunci care e problema?incearca sa vezi partea frumoasa si buna a lucrurilor din viata ta.a avea prieteni inseamna foarte mult, dar daca totrusi te deranjeaza acest lucru la prietenul tau, atunci incearca sa ai o discutie cu el si vezi atunci ce se mai intampla. cu stima si prietenie, Vince
0
03-12-2010, ora 16:28
crinairina
Nu este medic/terapeut
crinairina
Multumesc mult pentru raspuns. Am sa incerc sa vb cu el.
0
03-12-2010, ora 20:39
Psiholog Nicolae Nedea
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Nicolae Nedea
Buna seara,
daca ei se cunosc mai de mult timp e normal sa discute mai liber cu fetele din grup, mai ales ca probabil ele sunt un pic invidioase pe tine.Iar el doreste probabil sa te provoace un pic.Totusi atunci cand iubim pe cineva am dori sa fie numai al nostru, sa vorbeasca numai cu noi dar baiatul face parte dintr-un grup, nu putem sa- l rupem fara sa se supere.Daca vrei sa abordezi problema fara sa va certati e bine sa-i spui ce simti, cand sunteti numai voi, de maniera: "Cand vorbesti cu fetele eu ma simt...", asa veti putea discuta calm si rational.
Succes!
0
04-12-2010, ora 01:17
psiholog
Nu este medic/terapeut
psiholog
ce varsta ai tu?ce varsta are el?
cred ca tu te pui la concurenta cu ele..si nu ai de ce pt ca sunt relatii diferite..poate ele sunt geloasa..se intampla intre amici.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul