ma deranjeaza amicele lui
Buna ziua. Am si eu o problema si as dori sa imi dati un sfat deoarece nu stiu cum sa procedez.
Am o relatie cu un baiat de o luna si jumatate si in aceasta perioada am reusit sa-i cunosc cam toti prietenii. Ce ma deranjeaza sunt doua amice de-ale lui care mi se par prea tupeiste in glume cu el, si el cu ele( si de fata cu mine) si nu stiu cum sa fac sa-i spun acest lucru intr-un mod prin care sa inteleaga si sa nu ajungem la o despartire. El se poarta foarte frumos cu mine, inclusiv in prezenta prietenilor lui, nu am ce sa-i reprosez, dar acest lucru ma deranjeaza si as dori un sfat pentru a sti cum sa-l abordez.
Am o relatie cu un baiat de o luna si jumatate si in aceasta perioada am reusit sa-i cunosc cam toti prietenii. Ce ma deranjeaza sunt doua amice de-ale lui care mi se par prea tupeiste in glume cu el, si el cu ele( si de fata cu mine) si nu stiu cum sa fac sa-i spun acest lucru intr-un mod prin care sa inteleaga si sa nu ajungem la o despartire. El se poarta foarte frumos cu mine, inclusiv in prezenta prietenilor lui, nu am ce sa-i reprosez, dar acest lucru ma deranjeaza si as dori un sfat pentru a sti cum sa-l abordez.
4 comentarii
Daca se poarta frumos cu tine, atunci care e problema?incearca sa vezi partea frumoasa si buna a lucrurilor din viata ta.a avea prieteni inseamna foarte mult, dar daca totrusi te deranjeaza acest lucru la prietenul tau, atunci incearca sa ai o discutie cu el si vezi atunci ce se mai intampla. cu stima si prietenie, Vince
Multumesc mult pentru raspuns. Am sa incerc sa vb cu el.
Buna seara,
daca ei se cunosc mai de mult timp e normal sa discute mai liber cu fetele din grup, mai ales ca probabil ele sunt un pic invidioase pe tine.Iar el doreste probabil sa te provoace un pic.Totusi atunci cand iubim pe cineva am dori sa fie numai al nostru, sa vorbeasca numai cu noi dar baiatul face parte dintr-un grup, nu putem sa- l rupem fara sa se supere.Daca vrei sa abordezi problema fara sa va certati e bine sa-i spui ce simti, cand sunteti numai voi, de maniera: "Cand vorbesti cu fetele eu ma simt...", asa veti putea discuta calm si rational.
Succes!
daca ei se cunosc mai de mult timp e normal sa discute mai liber cu fetele din grup, mai ales ca probabil ele sunt un pic invidioase pe tine.Iar el doreste probabil sa te provoace un pic.Totusi atunci cand iubim pe cineva am dori sa fie numai al nostru, sa vorbeasca numai cu noi dar baiatul face parte dintr-un grup, nu putem sa- l rupem fara sa se supere.Daca vrei sa abordezi problema fara sa va certati e bine sa-i spui ce simti, cand sunteti numai voi, de maniera: "Cand vorbesti cu fetele eu ma simt...", asa veti putea discuta calm si rational.
Succes!
ce varsta ai tu?ce varsta are el?
cred ca tu te pui la concurenta cu ele..si nu ai de ce pt ca sunt relatii diferite..poate ele sunt geloasa..se intampla intre amici.
cred ca tu te pui la concurenta cu ele..si nu ai de ce pt ca sunt relatii diferite..poate ele sunt geloasa..se intampla intre amici.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7multumit de partener ce ne lipseste ce avem ce ne dorim?
- 112Ma ajuta si pe mine cineva? sper sa aveti rabdare sa cititi
- 13iar am cazut de sus
- 9sunt o proasta?
- 4vreau sa inteleg... ce ar trebui sa fac eu in continuare?
- 10Mi-am pierdut sotul cand am nascut
- 5Am motive de ingrijorare?
- 7Nu stiu ce sa mai fac cu viata mea ajutati-ma sa gasesc un raspuns
- 8intre parinti si iubit
- 6O prietenie se poate transforma in dragoste?
- 6paranoia si tab de mai bine de 8 luni
- 8M-a inselat. Merita sa mai continui?
- 10Ce sa aleg, ce imi spune inima sau ce spun parintii?
- 9se mai poate face ceva?
- 10nu stie cum ma iubeste
- 8Cum sa-l recuceresc?
- 79Cred ca m-am indragostit, dar ea nu ma vrea...
- 18Ce doare mai mult, infidelitatea sexuală sau cea emoţională?
- 4Jignirea in cuplu
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: