ma doare capul + ameteli

ma duare capu dureri de stomac la stomac ameteli, scaune mai multe.ajutati-ma
7 comentarii

Ai mancat ceva ce nu ti-a priit...scaunele sunt apoase ? cate ai avut de dimineata pana acum ?

cateodata ma trezesc si dimineata cu tremuraturi ma ia cu calduri dureri de cap si stomac. cand imi trece durerea de stomac ma lasa tremuraturile sa caldurile si la 2 -3 ore si durerea de cap care este foarte puternica in crestetul capului i decembrie am avut 2 atacuri de panica di cauza dureri. am fost la 2 cardiologi, m-am convins ca nu am nimic la inima si m-am controlat in privinta asta si nu am mai facut nici un atac de panica am o gastrita la stomac dar nu am mai auzit pe nimeni sa sibe sintomele mele multumiri astept cu nerabdare raspuns

Ai urmat un tratament pentru gastrita pe care o ai ?Cati ani ai ? Fumezi ? Urmezi vreun tratament pentru altceva ?

Ce alte tipuri de analize ati mai facut in aceasta perioada?
Ati renuntat cumva la fumat in perioada asta?
Ati facut un control psihiatric?
Ati renuntat cumva la fumat in perioada asta?
Ati facut un control psihiatric?

am facut un tratament acum un an pt gastrita dar nu a dat nici un rezultar de atunci mananc la ranitidina si omez zilnic nu sunt fumatoare si am 37 ani si am trecut prin ceva stres pana acum multumiri anticipate

in cazul in care nu ati scapat inca de aceste simptome va recomand si un control la un medic psihiatru, este posibil sa gasiti impreuna solutia potrivita. Sanatate si succes!
Recomanda un Psihoterapeut sau cauta unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care va prezinta peste 2500 de terapeuti din Romania. Avantajul acestui site este ca pune mare pret pe recomandarile pacientilor. Gasiti prezentari detaliate ale serviciilor psihologice, cititi recomandari, va puteti programa online. In plus, exista o sectiune cu o multime de articole interesante si teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care va prezinta peste 2500 de terapeuti din Romania. Avantajul acestui site este ca pune mare pret pe recomandarile pacientilor. Gasiti prezentari detaliate ale serviciilor psihologice, cititi recomandari, va puteti programa online. In plus, exista o sectiune cu o multime de articole interesante si teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere puternica de cap si calculatorul
- 3dureri de cap dimineata
- 73Ce inseamna ICVB?
- 3dureri de cap
- 3durere de cap cand ma trezesc dimineata
- 10dureri de cap
- 8Posibil colageniza? rog rapsuns.
- 11Sunt pus intr-o situatie cam proasta!
- 2Dureri de cap si ameteli, senzatie de voma
- 1Ureche infundata cu ameteala
- 14De un an incoace blefarite cu aparitia unor orjelete interne care se vindeca greu
- 6tensiunea inimii marita, durerea de cap, ameteli, batai puternice ale inimii
- 4simt ca o iau razna:(((( ptr ca nu am gasit nici un raspuns
- 2stari de ameteala, dureri de burta, tremur
- 2intepaturi in partea stanga, lovitura scurta in piept, ametelii, palpitatii
- 2Ameteli, posibila problema cardiaca
- 0dureri si presiune in cap, stare proasta fizica si mentala
- 2durere intepatoare, scursa in partea dreapta a capului
- 3Ameteli, Stari neliniste
- 41Confuzie tratament hipovitaminoza D
Mai multe informații despre: Durerea de cap Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: