Ma dor urechile dupa ce am fost la mare!

19-08-2010
caryna
Nu este medic/terapeut
caryna
Am fost in weekend la mare si de 2 zile ma doare ingrozitor urechile, adica mi s a infundat putin, ma inteapa si chiar ma mananca uneori.Am aceste simptome atat noaptea cat si ziua, am cautat doctori dar se pare ca nu e asa de usor sa ajungi la unul, chiar si particular.
intr-un final am dat de o asistenta care a fost draguta si m-a consultat, mi-a zis ca nu am nimic la timpan ci ca am canalul unflat, de asemenea mi-a mai pus in urechi un pansament cu o solutie care a zis ea ca o sa imi faca bine (si chiar mi-a facut). Mi-a sugerat sa iau oxacilina si cand ma doare sa iau si algocalmin.
As dori sa stiu ce solutie ar fi aceea.
va multumesc anticipat pentru ajutor!
2 comentarii
0
19-08-2010, ora 18:28
lala24
Nu este medic/terapeut
lala24
Nu sunt medic dar si eu patit la fel, insa cu o singura ureche de asemenea, cred, am canalul umflat.Mama mea are deja prescris de la medic un unguent si niste picaturi dinainte de asta, dar le'a folosit si ii e mai bine.Grija mare cu urechile, am o cunostinta la care probabil s'a agravat, incat a facut febra.Sanatate!
0
19-08-2010, ora 18:57
unombun
Nu este medic/terapeut
unombun
Du-te la o consultatie la ORL.nu mai astepta caci trebuie sa faci un tratament daca vrei sa-ti treaca.daca nu problema ta se va agrava.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Când sunt indicate antibioticele în otită/ otalgie (durerea de ureche)
  •