Ma lamuriti va rog ?

29-03-2011
florian123
Nu este medic/terapeut
florian123
Buna ziua, am si eu o problema/nelamurire aseara am facut sex cu prietena si am terminat primul numar ( am ejaculat afara ) si am vrut sa mai fac un numar da nu m'am spalat ( la penis ) cum am auzit ca ar fi nevoie si nu am fost nici la wc si am mai practicat sex vreo 2 min si mi este frica sa nu fi ramas ceva pe penis sau sa mai fi curs un strop si ca pr sa ramana gravida... :| :( (la finalul numarului 2 am ejaculat afara )
1 comentarii
0
29-03-2011, ora 20:10
Dr. Laura Palii
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Laura Palii
In asemenea situatii mereu exista sansa de a prinde sarcina, chiar daca este una la un milion totusi - exista. Sunt prea multi factori care contribuie: sanatatea ambilor parteneri, care cuprinde de la viteza spermatozoizilor si igiena organelor genitale pana la orice boala cronica sau acuta; ziua calendaristica in raport cu ciclul menstrual s.a.
Cel mai bine sa cautati pe internet sau sa ajungeti la un cabinet pentru a preveni astfel de situatii si sa gasiti o metoda de protectie care vi se potriveste. In cazuri exceptionale, cand nici unul din parteneri nu doreste sub nici o forma sarcina, cea mai sigura (si nerecomandabila) este pastila de a doua zi.
Adaugă un comentariu / răspuns