Mai pot salva ceva?
Nu stiu cum sa incep datorita orei! Dar nu pot dormii datorita momentului prin care trec! Eu 21 el 27 ne-am cunoscut anul trecut in vara, cand eu venisem dupa 10 ani jn vacanta in Romania din Italia! La inceput totul perfect am petrecut 3 luni minunate cu el in ROmania, la care, dupa trei luni i-am propus sa ma urmeze in Germania si a facuto! Ajunsi acolo amandoi aveam de munca dar eu fiind obisnuita in Italia am sperat ca poate va fii mai bine daca am venii incoace, uitand ca ar fi trebuut sa stam La parintii mei! Acest fapt a fost o enorma greseala pentru ca tatal meu vitreg la inceput ne-a facut viata un calvar, cu toate astea concubinul meu ma urmat in italia dupa o luna petrecuta in Germania. La o luna am descoperit ca am ramas insarcinata si la inceput am cazut de comun acord sa nu il pastram, chiar daca pe mine ma ucidea simplul gand de a o face! Tatal meu vitreg ne-a dat afara din casa impreuna cu mama si sora mea, am plecat la o matusa! Intre timp el (iubitul) isi cauta de munca dar nu Vorbea italiana! Cand apele cu tatal meu s-au calmat am cazut de comun acord sa pastram copilul mergand pe perioada de iarna in ROMANIA! ZIS SI FACUT! Mama me-a ne-a sprijinit financiar de cand am ajuns in Italia, pe toata perioada iernii in Romania. In acea perioada au inceput reprosurile, ca el nu isi doreste o familie, ca eu nu sunt o femeie de casa pentru ca adevarul este ca nu am fost invatata sa intretin o casa, dar am zis ca este ceva de moment si ca atunci cand o sa isi vada copilul o sa Realizeze bucuria si iubirea pe care io port! In februarie 2015 ne-am intors in Italia, el isi gasise de munca, dar au reinceput conflictele cu tatal meu si sa ajuns la violenta din partea amandurora si am fost nevoiti sa plecam, tin sa mentionez ca tatal meu din jicniri si tipete nu ne scotea nepasandui ca eu eram insarcinata, am plecat la niste prieteni de familie, pe 6 iulie am nascut o minunatie de baietel si dupa o luna i sa propus sa plece in Romania cu un var ca dupa aceea sa plece in GermaniaSa ne facem un viito, dar presupusul var ia dat teapa, asa ca am fost nevoita sa caut casa sa aiba unde sa vina ca sa nu mai stam cu ai mei, am gasit o chirie abia dupa 3 luni de zile in care sunt absolut sigura ca nu ma inselat, a venit inapoi jn Italia a lucrat doua trei saptamani pentru ca nu prea se maj gaseste de munca in aceasta perioada, iar acum o 4 zile intr-o dimjneata am inceput sa ne certam pe baza faptului ca eu nu intretineam casa in fiecare zi iar ca din partea lui simteam lipsa de Afectiune! Asa ca a decis sa plece la mama lui in sud azi dimineata! Nu a fost o despartire cu cearata pentru ca ne-am imbratisat si am plans amandoi! Avem un copil de 5 luni impreuna si eu il iubesc enorm doar ca el imi spune ca nu ma iubeste dar tine la mine! Cum asi putea proceda ca sa il fac sa vada ca langa noi ii este locul! Pentru ca am vazut inca in okii lui acea scantele de iubire pe care o avea la inceput! Va rog ajutatima!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie