Mana amortita si vanata dupa operatie
Buna ziua ! Acum 2 saptamani am fost operat deoarece am suferit o fractura de clavicula. Mi-a fost montata o tija blocata cu 10 suruburi. Acum dupa aceasta operatie daca stau mai mult de 10 minute in picioare imi amorteste toata mana si mi se invineteste. Am purtat pansament dessault timp de 1 luna si jumatate, iar daca il dau jos tot imi amorteste mana cand stau in picioare. Este normal ?
Am fost la Domnul Doctor care m-a operat spunand ca este un surub care nu sta bine si trebuie sa ma opereze din nou. Dupa operatie problema cu amorteala si invinetirea mainii nu s-a alimerat deloc.
Ce imi recomandati sa fac ? Am 24 de ani si o viata inainte.
Am fost la Domnul Doctor care m-a operat spunand ca este un surub care nu sta bine si trebuie sa ma opereze din nou. Dupa operatie problema cu amorteala si invinetirea mainii nu s-a alimerat deloc.
Ce imi recomandati sa fac ? Am 24 de ani si o viata inainte.
2 comentarii
Eu m-as duce la un examen neurologic, cu EMG cu tot. Neurologul poate sa diferentieze de unde vine problema cu amorteala: de la coloana cervicala, din zona plexului brachial sau mai periferic.
Daca mana tot se invineteste poate fi teoretic si o problema vasculara, deci calusul, surubul sau ceva apasa de ex. pe artera subclavia (care este sub clavicula) si in anumita pozitii produce o ingustare a arterei. Acesta poate fi verificata cu echografie cu duplex
Daca mana tot se invineteste poate fi teoretic si o problema vasculara, deci calusul, surubul sau ceva apasa de ex. pe artera subclavia (care este sub clavicula) si in anumita pozitii produce o ingustare a arterei. Acesta poate fi verificata cu echografie cu duplex
Va multumesc pentru raspuns si timpul acordat. Cu siguranta o sa va urmez sfatul. Va doresc o viata frumoasa !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Durere de cap, mana amortita
- 2Amorteala mainilor
- 5amorteli de fata si maini
- 23Copilul meu a cazut de pe topogan la gradinita = fractura de clavicula
- 5fac tratament pt angina pectorala, dar in ultima vreme am dureri in partea inimii
- 4cel putin ciudat: amorteala mainilor si a picioarelor cand stau in pat
- 2amorteli mini si picioare
- 6usturime mana stanga si intepaturi in zona inimii
- 1Mi-am pierdut simturile si nu mai am deloc putere in degetele de la maini !!!
- 2Amorțeala mâinilor frecventă !!!
- 2Fractura clavicula
- 3Brate amortite
- 1Intrebare - imi amortesc mainile
- 0Amorțeala mîna dreapta.
- 1Fractura de clavicula baietel 6 ani si 9 luni
- 1Îmi amortesc fata și brațul drept
- 8Aritmii, dispnee, amroteala in bratul stang, ceafa, piept, dureri ciudate la pacient YOPD
- 2Fractura clavicula
- 0Recuperare dupa fractura de clavicula
- 1Fractura clavicula distala si disjunctie acromo-claviculara
Mai multe informații despre: fractura de clavicula amorteala mainilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: