Mana amortita si vanata dupa operatie

12-10-2020
Sandum96
Nu este medic/terapeut
Sandum96
Buna ziua ! Acum 2 saptamani am fost operat deoarece am suferit o fractura de clavicula. Mi-a fost montata o tija blocata cu 10 suruburi. Acum dupa aceasta operatie daca stau mai mult de 10 minute in picioare imi amorteste toata mana si mi se invineteste. Am purtat pansament dessault timp de 1 luna si jumatate, iar daca il dau jos tot imi amorteste mana cand stau in picioare. Este normal ?
Am fost la Domnul Doctor care m-a operat spunand ca este un surub care nu sta bine si trebuie sa ma opereze din nou. Dupa operatie problema cu amorteala si invinetirea mainii nu s-a alimerat deloc.
Ce imi recomandati sa fac ? Am 24 de ani si o viata inainte.
2 comentarii
0
12-10-2020, ora 21:31
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
Eu m-as duce la un examen neurologic, cu EMG cu tot. Neurologul poate sa diferentieze de unde vine problema cu amorteala: de la coloana cervicala, din zona plexului brachial sau mai periferic.
Daca mana tot se invineteste poate fi teoretic si o problema vasculara, deci calusul, surubul sau ceva apasa de ex. pe artera subclavia (care este sub clavicula) si in anumita pozitii produce o ingustare a arterei. Acesta poate fi verificata cu echografie cu duplex
0
12-10-2020, ora 23:29
Sandum96
Nu este medic/terapeut
Sandum96
Va multumesc pentru raspuns si timpul acordat. Cu siguranta o sa va urmez sfatul. Va doresc o viata frumoasa !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: