Mana rupta

17-10-2007
madalin89
Nu este medic/terapeut
madalin89
Am cazut cu bicicleta acum 6 luni pe 12 iunie 2007 si mi-am rupt cele 2 oase de la mana stanga si m-au operat de 2 ori prima operatie a iesit bine dar dupa o luna sa strambat radius a fost nevot sa ma opereze inca o data ca sa imi puna o placa la el asta a fost pe 7 septembrie 2007 si pe 9 octombrie mi-a scos gipsul si mia pus un bandaj.
Acum in momentul de fata nu pot roti bine palma parca ma tine ceva, este normal acest lucru, pentruca eu sunt acum in spania, ca aici sa intamplat beleau asta si nu prea inteleg ce spune el, si nu pot intinde mana perfect dreapta este normal accest lucru.pt ca am stat 4 luni cu gips. si daca puteti spune daca o sa ma fac bine vreodata cum eram.va multumes.astept un raspuns ce pot face pentru a fi normal.
3 comentarii
0
10-11-2007, ora 00:00
olimpus2007
Identitate neconfirmată
olimpus2007
Faptul ca ti-au fost fixate oasele prin placa si fiind intervenit a doua oara, vei avea aceasta senzatie, ca te tine ceva.Trebuie sa faci exercitii usoare intr-un recipient cu apa calda si sare in fiecare zi timp de 20 minute.Daca iti permite buzunarul poti sa efectuezi fizioterapie la o clinica de specialitate, dar nu cred ca este cazul.
0
14-12-2007, ora 00:00
silviuberlusconii
Nu este medic/terapeut
silviuberlusconii
atat timp cat ai metal nu poti face fizioterapie
0
06-09-2009, ora 14:10
dejawu
Nu este medic/terapeut
dejawu
la a doaua operatie nu ti-au asezat osul bine.daca faci o comparatie cu mana sanatoasa o sa vezi ca oasele nu au aceisi pozitie(stanga cu dreapta).probabil ca ti s-a scurtat radiusul si este asezat si in unghi gresit.
poti sa uiti ca o sa mai intinzi mana vreodata.poti sa faci exercitii si fizioterapie pana mori ca osul nu se mai lungeste.
o sa inceapa artroza din cauza ca e asezat gresit si o sa ajungi la distrugerea articulatiei in timp.dute si multumeste-i la carpaciul ala care te-a operat.multumeste-i intr-o nopate cu o bata in cap si pe urma cu un ciocan rupe-i mana aia cu care te-a operat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: