Mana umflata dupa perfuzie

20-10-2017
sorelina
Nu este medic/terapeut
sorelina
Buna ziua!Mama mea are Parkinson de mult timp(aproape douazeci de ani).De trei ani este imobilizata la pat.Din luna iulie ac au inceput complicatiile, intai escara fesa stanga, apoi escara fesa dreapta(gradul 3 suprainfectate).escare tratate cu antibiotic.In luna septembrie a facut bronhopneumonie.Fiindca era deshidratata si din cauza tulburarilor de deglutitie pe care le are datorita bolii, medicul a hotarat ca tratamentul sa fie facut intravenos.Pe langa medicamente i s-au administrat si cateva perfuzii cu Kabiven.
La ultima perfuzie s-a infundat branula si a curs solutia pe langa vena.Pe moment s-a umflat, dar daca am tinut gheata acolo si am pus apoi Lioton gel si-a revenit.Dupa trei zile s-a umflat din nou locul si toata mana spre cot plus ca are la mana respectiva temperatura mai mare decat la cealalta.Am uitat sa spun branula a fost pusa la incheietura mainii stangi.
1 comentarii
1
20-10-2017, ora 12:26
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Daca situatia avanseaza cu febra generala trebuie sa o vada un medic pt prescriera umui antibiotic ! Kabiven-ul este o suspensie cu proteine, glucide, grasimi care au pontential de degradare si infectie ajunse unde nu trebuie ! Deocamdata incercati cu comprese reci sau putina gheata local si un unguent cu antibiotic pe urma !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.