mancarime de cateva luni..

16-03-2007
sasha8
Nu este medic/terapeut
sasha8
Buna ziua. Am o problema de cateva luni. Acum aprox. 4 luni m-am epilat inghinal cu un epilator electric si la dupa cateva zile am inceput sa am o mancarime puternica in acea zona. Am crezut initial ca este o iritatie obisnuita dupa epilare. De atunci m-am epilat de mai multe ori, dar mancarimea nu a trecut nici dupa cateva zile de la epilare. Nu am avut pana acum relatii sexuale. Sunt in anul I la facultate si stau in chirie cu alte 2 fete, care sunt active sexual si este posibil ca una dintre ele sa aiba ciuperca. Avand in vedere faptul ca mancarimea a coincis si cu venirea mea la facultate, as dori sa stiu daca as fi putut contacta eventual vreo BTS de la vreuna dintre colege, prin folosirea comuna a baii, sau se datoreaza epilarii...
Va rog frumos sa-mi dati un sfat!
Va multumesc.
2 comentarii
0
17-03-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
BTS (Boli cu Transmitere Sexuala) se numesc asa pentru ca asa se transmit !! Daca nu ai avut relatii sexuale nu prea ai cum sa faci BTS.
Probabil ca ai o iritatie sau o ciuperca. Fa un tratament 7 zile cu TRIDERM crema in doua aplicatii zilnice si v ezi cum te simti.
Succes!
0
17-03-2007, ora 00:00
sasha8
Nu este medic/terapeut
sasha8
Va multumesc mult!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Epilare inghinala
  •