Mancarime piele
Bună!
In fiecare an ma confrunt cu mancarimea de piele...in special pe picioare: ( Nu imi apar bubite, pete nimic...pur si simplu o mancarine insuportabilă! Am fost la diferiti dermatologi însă nu m au lămurit cu nimic... ma poate ajuta cineva? Mancarimea apare de cele mai multe ori seara după dus chiar si in timpul nopții
In fiecare an ma confrunt cu mancarimea de piele...in special pe picioare: ( Nu imi apar bubite, pete nimic...pur si simplu o mancarine insuportabilă! Am fost la diferiti dermatologi însă nu m au lămurit cu nimic... ma poate ajuta cineva? Mancarimea apare de cele mai multe ori seara după dus chiar si in timpul nopții
2 comentarii
Buna ziua,
Pruritul poate fi datorat uscaciunii pielii, unei afectiuni dermatologice sau unei afectiuni interne. Aveti nevoie sa faceti analize de laborator
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Pruritul poate fi datorat uscaciunii pielii, unei afectiuni dermatologice sau unei afectiuni interne. Aveti nevoie sa faceti analize de laborator
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Multumesc din suflet pentru raspuns!Ce fel de analize, de sange?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4imi crapa pielea de pe maini si am si o mancarime
- 5iritatie in zona abdomenului... iarna nu prea am probleme, in schimb vara e dezastru
- 17mancarime acuta urmata de bubite
- 2Ma mananca pielea foarte tare iar dupa ce ma scarpin iar ma mananca, iar si iar
- 4disperat.. cum fac ceva stau jos ca obosesc si ma maninca tot corpul
- 2mancarimi ale pielii
- 5Mancarimi ale palmelor de o saptamana
- 0Roseata si mancarimi
- 3basicute pe corp asociate cu mancarimi.
- 9mancarime degete maini, crapare piele maini
- 6mancarimi insuportabile de piele
- 0mancarime de piele in fiecare vara
- 1Senzatie mancarime
- 9ma mananca foarte tare pielea pe picioare desi nu am nimic vizibil
- 1Mancarimi de piele
- 0Mancarimi in special noaptea posibil urticarie
- 2Pete rosii pe piele care apar si dispar (cu mancarimi)
- 1Mancarimi piele
- 2Mancarime putetnica
- 1Mancarime pe tot corpul
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: