Mancarime piele
Bună!
In fiecare an ma confrunt cu mancarimea de piele...in special pe picioare: ( Nu imi apar bubite, pete nimic...pur si simplu o mancarine insuportabilă! Am fost la diferiti dermatologi însă nu m au lămurit cu nimic... ma poate ajuta cineva? Mancarimea apare de cele mai multe ori seara după dus chiar si in timpul nopții
In fiecare an ma confrunt cu mancarimea de piele...in special pe picioare: ( Nu imi apar bubite, pete nimic...pur si simplu o mancarine insuportabilă! Am fost la diferiti dermatologi însă nu m au lămurit cu nimic... ma poate ajuta cineva? Mancarimea apare de cele mai multe ori seara după dus chiar si in timpul nopții
2 comentarii
Buna ziua,
Pruritul poate fi datorat uscaciunii pielii, unei afectiuni dermatologice sau unei afectiuni interne. Aveti nevoie sa faceti analize de laborator
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Pruritul poate fi datorat uscaciunii pielii, unei afectiuni dermatologice sau unei afectiuni interne. Aveti nevoie sa faceti analize de laborator
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Multumesc din suflet pentru raspuns!Ce fel de analize, de sange?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Pete rosii pe piele... mancarime
- 4am mancarimi pe cap...
- 5Mancarimi pe tot corpul
- 6am niste bubite pe piele si ma mananca rau de tot.
- 4ciuperca invizibila ?
- 6bubite rosii pe picioare cu senzatie puternica de mancarime
- 6se scarpina pe tot corpul pana si pe fata pana la sange. credeti ca un psihiatru i-ar fi de ajutor?
- 2Mancarimi (umflaturi sub piele) in palme si talpi
- 2Amorteala si mancarimi - mana dreapta
- 9ma mananca foarte tare pielea pe picioare desi nu am nimic vizibil
- 2mancarimi pe tot corpul
- 3pe decolteu si gat o iritatie/alergie mi-a aparut o iritatie care imi provoaca si mancarime
- 1Mancarimi piele uscate.
- 1bubite rosii pe picioare
- 0mancarime pe corp si analize
- 1mancarimi si greturi
- 2Mancarime a pielii
- 1Mancarime puternica in spatele si in lateralul calcaielor
- 3Mancarime piele pe fond nervos
- 1Problema la nivelul mainilor
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: