Mancarime putetnica
Buna seara,
Am 31 de ani si de 1an si 3-4 luni am o mancarime insuportabila pe tot corpul. La inceput mi se inroseste pielea, si parca sunt urzicata(la fel ca bubitele facute in urma urzicarii), dupa care apar aceste bubite iar daca ma scarpin pur si simplu se umfla pielea.
Imi apar pe cap, fata, maini absolut pe tot corpul nu stiu ce sa mai fac, cedeaza doar cu Xyzal(uneori sunt atat de puternice de imi vine sa smulg pielea de pe mine) am tot facut analize de sange, si nu mi.a iesit nimic, va rog ajutati-ma cu un sfat, tratament ceva...pentru ca sunt foarte deranjante aceste mancarimi.
Va multumesc din tot sufletul.
Sanatate multa!
Am 31 de ani si de 1an si 3-4 luni am o mancarime insuportabila pe tot corpul. La inceput mi se inroseste pielea, si parca sunt urzicata(la fel ca bubitele facute in urma urzicarii), dupa care apar aceste bubite iar daca ma scarpin pur si simplu se umfla pielea.
Imi apar pe cap, fata, maini absolut pe tot corpul nu stiu ce sa mai fac, cedeaza doar cu Xyzal(uneori sunt atat de puternice de imi vine sa smulg pielea de pe mine) am tot facut analize de sange, si nu mi.a iesit nimic, va rog ajutati-ma cu un sfat, tratament ceva...pentru ca sunt foarte deranjante aceste mancarimi.
Va multumesc din tot sufletul.
Sanatate multa!
2 comentarii
Buna ziua,
Mergeti la un medic dermatolog si allergolog pentru identificarea factorului declansator- infectii, alimente, stres.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Mergeti la un medic dermatolog si allergolog pentru identificarea factorului declansator- infectii, alimente, stres.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Buna seara,
Va multumesc frumos pentru raspuns, dar am fost la dermatolog si dumnealui mi.a dat xyzal...o sa merg la alergolog.
O seara placuta!!!
Va multumesc frumos pentru raspuns, dar am fost la dermatolog si dumnealui mi.a dat xyzal...o sa merg la alergolog.
O seara placuta!!!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7alergie sau ce?
- 2Mancarime a pielii
- 4Mancarimi de cap
- 3Daca transpir, ma mananca pielea peste tot
- 3mancarimi pe piele si stari foarte puternice de voma
- 6se scarpina pe tot corpul pana si pe fata pana la sange. credeti ca un psihiatru i-ar fi de ajutor?
- 7Mancarimi de piele si insomnii
- 5mancarimi durerose pe solduri
- 4Mancarimi intense de piele dupa fiecare dus - insa numai cu apa de acasa!
- 0mancarime pe corp si analize
- 1Eczema! Ajutor va rog!
- 2Mancarime, pete rosii, se extind
- 1Bubite cu mancarimi pe corp
- 1prurit
- 1Mancarime piele
- 2Urticaria acuta ajutor
- 0Ajutati-ma. Este tot scabie sau poate fi alceva?
- 1Mancarime puternica in spatele si in lateralul calcaielor
- 3Mancarime piele pe fond nervos
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: