mancarimea dupa epilat
buna seara!as dori si eu un sfat daca se poate.dupa ce ma epilez ma inrosesc pe picioare, dar nu asta e marea problema.ma dau cu tot felul de creme si asta trece.problema e ca atunci cand incepe sa imi creasca parul, de fapt nici nu iese bine la suprafata pielii, ma mananca picioarele foarte tare.am ajuns sa ma scarpin pana imi da sangele.din cauza asta am ramas cu semne pe picioare.semnele ca semnele ca trec ele, dar e insuportabil.ma mananca in continuu.ma gandeam sa nu fie vreo alergie ceva de la epilator, dar daca era banuiesc ca pateam asta exact dupa ce ma epilam.multumesc!
1 comentarii
Nu va mai epilati prin smulgere (ceara, epilator), ci folosind creme pentru epilat.
Daca nu sunteti multumita de cum arata pielea dupa epilarea cu crema mergeti la un cabinet care dispune de laser sau IPL.
Daca nu sunteti multumita de cum arata pielea dupa epilarea cu crema mergeti la un cabinet care dispune de laser sau IPL.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Iritatie cu cojite
- 0Pete rosii pe corp
- 4Hipomelanoza idiopatica
- 3Mâini crapate
- 1Durere cos langa anus
- 5Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
- 1Eczema "dubioasă"
- 1Problema serioasa sau hematom ?
- 3Cum estompăm ridurile?
- 2Finasterida pentru alopecie androgenica