mancarimi ale pielii
buna am nevoie de un sfat : de cateva zile mi-au aparut pe corp si mai ales pe spate niste bubite de culoare alba ce imi provoaca mancarimi. nu sunt purulente si nu au asa zisul cap dar ma mananca ingrozitor...
2 comentarii
Mergeti la un medic dermatolog. "Bubitele" trebuie mai intai vazute de un medic si apoi tratate! Nu cred ca este ceva grav, dar consultul dermatologic tot este necesar!
Buna. As avea si eu nevoie de un sfat: am mancarimi pe spate, umeri, brate, sub sani si burta, apoi imi apar niste pete mai maronii, iar cu timpul se usuca si pielea se exfoliaza in acele zone, iar apoi dispar. Aceste probleme imi apar la o anumita perioada de timp, mai ales atunci cand sunt suparata si nervoasa. In decembrie mi-au aparut si inca nu au disparut complet, unele dispar si apar altele, iar mancarimile deja ma exaspereaza (mancarimile apar mai ales seara). Am folosit diverse creme de corp, creme naturiste, insa fara efect.
Multumesc anticipat pentru sfat.
Multumesc anticipat pentru sfat.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4caderea pielei de pe dosul palmei, ca o matreata
- 5bubite care ma manca rau de tot
- 2Ma mananca pielea foarte tare iar dupa ce ma scarpin iar ma mananca, iar si iar
- 143mancarime a pielii insuportabila
- 3mincarimi la picioare
- 3de ce cand ejaculez imi apar pete rosii?
- 8boli de piele: mancarimi intense si cicatrici
- 15mancarime si bubite rosii
- 3ten uscat cu mancarimi
- 4senzatie de mincarime a miinilor, apoi se duce pielea
- 5iritatie pe piele.. e doar alergie?
- 10Bube pe piele
- 5Sabie sau Alergie
- 0mancarimi ale pielii...
- 5mancarimi durerose pe solduri
- 7bubite asemanatoare piscaturilor de tantari
- 1Mâncărimea pielea
- 0Ajutati-ma. Este tot scabie sau poate fi alceva?
- 1Mancarimi piele după ce mananc
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii Pruritul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: