Mancarimi ale pielii va rog ajutor
In urma cu 7 luni a inceput sa ma manace pielea periodic in diferite zone ale corpului (picioare, brate, spate), dar fara a aparea vreo iritatie. Cu timpul acestea au devenit tot mai frecvente, chiar zilnice, foarte intense, mai ales pe timpul noptii, rezultand in lipsa somnului. La alergologie nu am iesit alergica la nimic si am efectuat chiar si niste analize mai neobisnuite (pt Borellia s.a). La dermatologie mi s-a spus ca poate fi de natura psihica. Acum merg la terapie cu un psiholog, dar nu a existat nici o imbunatatire. Zona unde senzatia este cea mai puternica si aproape de nesuportat este zona picioarelor.Ce mai pot face? Aceste mancarimi sunt foarte intense si imi afecteaza viata cotidiana provocand stres si un disconfort major. Nu sunt fumatoare. Analizele mi-au iesit bune.
4 comentarii
Ce varsta aveti? Aveti pielea uscata?
Ati incercat o crema hidratanta?
Ati incercat o crema hidratanta?
Am 18 ani si folosesc la recomandarea dermatologului o crema hidratanta
Atunci rugati-l sa va dea si niste pastilute pentru stres. Vedeti daca trec mancarimile.
2. Faceti si un test coproparazitologic sa nu fie vorba de niste viermisori intestinali.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5mancarime, besicute care se usuca, pielea crapata
- 7bubite mici pe brate, abdomen, picioare
- 5iritatie in zona abdomenului... iarna nu prea am probleme, in schimb vara e dezastru
- 7Pete rosii pe piele... mancarime
- 5Pete rosi dupa spalare + mancarimi
- 5-ma mananca- intre gat si urechi.
- 17Bubite multe pe maini si degete cu mancarime
- 6se scarpina pe tot corpul pana si pe fata pana la sange. credeti ca un psihiatru i-ar fi de ajutor?
- 2Mancarimi (umflaturi sub piele) in palme si talpi
- 5Furnicaturi si mancarimi in piele
- 2Piele uscata, bubite, mancarimi.
- 1prurit
- 1Mancarime piele
- 0Îmi apar pete roșii însoțite de mâncărime!
- 0Mâncărime pe piele
- 0Ajutati-ma. Este tot scabie sau poate fi alceva?
- 1Ajutați-ma...de 3 ani am o urticarie colinergica, niciun medicament nu își face efectul..
- 0Imi cade parul, unghiile se rup si ma mananca pielea
- 1In jurul ochilor: piele rosie, uscata deasupra dar pungi si lichid sub piele
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii prurit
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: