Mancarimi si roseata in zona genitala
Buna ziua.
De vreo 2 luni de zile in zona genitala mi-au aparut mancarimi, usturimi si chiar roseata care nu mai dispar si nu inteleg care este problema??? De asemenea exista si scurgeri in aceasta zona si ma gandesc daca asta este principalul motiv pentru aceste mancarimi sau daca are vreo legatura una cu cealalta???Am incercat tot felul de produse la spalare si de fiecare data apare aceasi usturime.
Va rog sa imi spuneti care ar fi principala cauza si ce e de facut in asemenea cazuri.
Astept raspunsul dumneavoastra si va multumesc.
De vreo 2 luni de zile in zona genitala mi-au aparut mancarimi, usturimi si chiar roseata care nu mai dispar si nu inteleg care este problema??? De asemenea exista si scurgeri in aceasta zona si ma gandesc daca asta este principalul motiv pentru aceste mancarimi sau daca are vreo legatura una cu cealalta???Am incercat tot felul de produse la spalare si de fiecare data apare aceasi usturime.
Va rog sa imi spuneti care ar fi principala cauza si ce e de facut in asemenea cazuri.
Astept raspunsul dumneavoastra si va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2o mancarime suparatoare in zona genitala
- 2Mancarime persistenta in zona pubiana
- 2de o saptamana am mancarimi in zona vaginului
- 3inainte de ciclu... mancarimi in zona genitala si usturimi la urinare
- 3Mancarime in zona genitala
- 2Mancarimi in zona pubiana
- 9pata pe picior in zona genitala si mancarimi
- 10ce credeti?
- 3am o mancarime in zona inghinala... ce boala e?
- 16infectie cu esherihia coli
- 15Mancarime vaginala
- 10O mica mare problema, va rog cititi. :) usoara mancarime
- 4sarcina extrauterina: dureri abdominale, scurgeri maronii, mancarimi si durere in timpul sexului
- 3Mâncărimi in partea genitală
- 2Probleme cu menstruatia va rog raspundeti
- 2Infecție în timpul sarcinii
- 2Mancarimi la menstruatie
- 0Bubite rosi pe scrot
- 0Infectie cu candida in zona intima
- 1Infecție urinară
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala iritatie zona genitala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: