Mancarimi si roseata in zona genitala
Buna ziua.
De vreo 2 luni de zile in zona genitala mi-au aparut mancarimi, usturimi si chiar roseata care nu mai dispar si nu inteleg care este problema??? De asemenea exista si scurgeri in aceasta zona si ma gandesc daca asta este principalul motiv pentru aceste mancarimi sau daca are vreo legatura una cu cealalta???Am incercat tot felul de produse la spalare si de fiecare data apare aceasi usturime.
Va rog sa imi spuneti care ar fi principala cauza si ce e de facut in asemenea cazuri.
Astept raspunsul dumneavoastra si va multumesc.
De vreo 2 luni de zile in zona genitala mi-au aparut mancarimi, usturimi si chiar roseata care nu mai dispar si nu inteleg care este problema??? De asemenea exista si scurgeri in aceasta zona si ma gandesc daca asta este principalul motiv pentru aceste mancarimi sau daca are vreo legatura una cu cealalta???Am incercat tot felul de produse la spalare si de fiecare data apare aceasi usturime.
Va rog sa imi spuneti care ar fi principala cauza si ce e de facut in asemenea cazuri.
Astept raspunsul dumneavoastra si va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2o mancarime suparatoare in zona genitala
- 6curiozitate! E iritatie?
- 2de o saptamana am mancarimi in zona vaginului
- 4probleme feminine: mancarimi in zona labiilor
- 2mancarimi in jurul capului penisului si usturari la urinare
- 13Boli cu transmitere sexuala
- 3mancarime si usturime + scurgere densa
- 8Mi s-a umflat labiile interioare, am mancarimi si ma ustura!
- 6De 2 zile am niste taieturi mici la vagin
- 26zona genitala: mancarimi si usturimi
- 3am o usturime la urinat si o mancarime vaginala si pe labii
- 4Dati-mi un sfat va rog: de la ultimul contact ma mananca jos si am o scurgere
- 5mancarime genitala... infectie urinara?!
- 0Mincarime si intepaturi in zona genitala
- 1Boala cu transmitere sexuala - posibil candidoza, sau... ? va rog, ajutati-ma
- 2Infecție în timpul sarcinii
- 4Mancarime in zona genitala
- 2Pete/bubite roșii care ma mananca
- 0Infecție vaginala
- 1Ajutor!!! mâncărimi și arsuri îngrozitoare în zona genitala
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala iritatie zona genitala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: