Mărimea penisului

03-03-2018
Nu știu
Nu este medic/terapeut
Nu știu
Bună ziua! Am o problema. Am 14 ani jumătate, peste 5 luni fac 15 ani si penisul meu este foarte mic, are 7 cm in erecție si 3 cm in stare fleașcă.Mai precizez că il pot decalota in ambele cazuri, dar prepuțul in ambele cazuri acoperă capul penisului. Ce am? Mai creste, față de băieții de vârsta mea ii foarte mic. Am par pubian drept, dar ceilalți băieți au păr pe toate părțile corpului si sunt foarte înalți.
2 comentarii
0
03-03-2018, ora 17:53
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,
Preputul este pielea care acoperă capul penisului (calota). Decalotarea este operatia de tragere inapoi (spre baza penisului) a pielii care acopera penisul (a preputului). Este de preferat ca decalotarea sa descopere in intregime capul penisului, situatie esentiala pentru pastrarea igienei dar si cu implicatii in erectie.
Marimea penisului este moștenită genetic si este in stransa legatura cu dimensiunile generale ale corpului. Este foarte probabil ca un barbat mic de inaltime sa aiba un penis mai scurt decat un barbat mai inalt. Nu exista o determinare stiintifica in acest sens dar se pare ca in cele mai multe cazuri cam asa este.
Ceea ce poti face in acest moment este o determinare hormonala si un control la un medic de specialitate (endocrinolog) pentru a se vedea daca exista o problema medicala sau altceva.
0
03-03-2018, ora 18:02
Nu știu
Nu este medic/terapeut
Nu știu
Se decaloteaza in întregime. Am 1, 65 m si 58 kg.Abea a început sa imi crească păr pubian.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.