Masturbare si capul tulbure

13-08-2010
Dytzu
Nu este medic/terapeut
Dytzu
Dupa ce ma masturbez imi simt capul tulbure. De ce?
24 comentarii
0
13-08-2010, ora 23:32
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Dytzu, îl simţiţi tulbure pentru că masturbarea este o anomalie sexuală care dereglează puternic sistemul nervos central (SNC-ul), printre altele.
Există un studiu realizat de o echipă de medici neurologi, care revelează clar corelaţia dintre masturbare şi dezvoltarea unor boli neuro-psihiatrice.
Ar fi indicat să STOPAŢI această practică! Masturbarea nu face decât să vă "fure" din energiile fizico-mentalo-psiho-spirituale şi nu numai, adică, mai explicit vorbind, vă afectează trupul, gândirea, sentimentele, emoţiile şi sufletul.
Dvs., ca şi fiinţă umană, sunteţi liber să faceţi ce doriţi, dar ţineţi cont că libertatea folosită negativ...
Toate cele bune!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Cu respect,
Nick
P.S. - Eu aş interzice prin lege masturbarea, dar nu am cum. Nu glumesc!
0
14-08-2010, ora 02:41
slavered23
Nu este medic/terapeut
slavered23
ditzule vad ca tu in general ai capul tulbure nu doar dupa masturbare...
0
14-08-2010, ora 04:52
dora_s
Nu este medic/terapeut
dora_s
dle nick, incerc sa fiu politicoasa...daca unui tanar fara partenera ii interziceti masturbarea, atunci ce ar fi de recomandat ? un viol?...ca e mai natural, nu?!
barbatii care acumuleaza frustrari sexuale sunt fiinte pe care nu le-as vrea libere pe strada. putine lucruri sunt mai fioroase decat mintea unui mascul frustrat. mai aruncati o privire pe ziare si observati cam cate crime cu substrat sexual se intampla, in romania si aiurea.nu era mai bine daca se masturbau in loc sa mutileze sau sa ia vieti ?
0
14-08-2010, ora 05:44
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-ră/d-nă Dora_s,

Ceea ce am afirmat în posting-ul anterior este strict opiniunea mea. Profesiile pe care le am, din păcate sau din fericire, mi-au permis să studiez ce a reprezentat, ce reprezintă şi ce va reprezenta masturbarea, în contextul trecutului, prezentului şi viitorului. Cunosc foarte bine efectele negative ale acestei practici, din prisma complexă a sferei fizico-mentalo-psiho-spirituale, pentru că am intrat în contact cu foarte multe persoane, care şi-au distrus viaţa din cauza masturbării, tocmai de aceea, în viitorul extraordinar de apropiat, voi concepe şi posta un articol profund despre masturbare (îl voi posta pe acest forum). Voi aborda toate aspectele şi voi oferi şansa la informare corectă, dar nu voi impune nimic. Fiecare este liber să facă ce doreşte!

.
" daca unui tanar fara partenera ii interziceti masturbarea, atunci ce ar fi de recomandat ? un viol?...ca e mai natural, nu?! "

- Eu chiar aş interzice masturbarea. Ba chiar aş fi în stare să o cataloghez ca fiind o practică perfect compatibilă cu o anume contravenţie, dar, din păcate pentru unii şi din fericire pentru alţii, ea nu poate fi interzisă pentru simplul fapt că încă nu reprezintă un pericol social; în plus, interzicerea ei ar obstrucţiona liberul arbitru şi..., şi asta ar însemna limitarea libertăţii, deci...nu.
Violul nu este deloc "mai" natural. Cine îl consideră mai natural decât masturbarea, ar face bine să consulte un neuro-psihiatru.
.

" barbatii care acumuleaza frustrari sexuale sunt fiinte pe care nu le-as vrea libere pe strada. "

- Nu vă limitaţi doar la bărbaţi, că nu numai persoanele de sex masculin sunt frustrare. Frustrările, indiferent la ce categorie de sex apar, pot fi tratate şi prin alte modalităţi, nu numai prin masturbare. În plus, ca şi fapt divers, masturbarea nu tratează nicio frustrare, ci doar o disimulează pe moment.
Frustrările apar strict pe fondul unor conflicte psihologice mai mult sau mai puţin perceptibile. Un tratament psihologic, cum ar fi o terapie cognitiv-comportamentală, ar fi cel puţin adecvat şi cel mult semi-ideal. Deci...
.

" nu era mai bine daca se masturbau in loc sa mutileze sau sa ia vieti ? "

- Nu, nu era mai bine dacă se masturau, însă, cu siguranţă, era mai bine dacă erau internaţi în cadrul unor clinici de psihiatrie. Cei care mutilează oameni, ca de altfel şi cei care iau vieţi, sunt în mod clar suficient de dezechilibraţi mentalo-psihic, cât să beneficieze de o asemenea abordare medicală.
Masturbarea nu reprezintă o soluţie pentru NIMIC. Sau...ba da, am uitat, reprezintă una dintre multele soluţii pentru câştigarea locului în infern.
.

În concluzie, d-ră/d-nă Dora_s, dvs. puteţi rămâne cu părerea sau părerile dvs., chiar dacă sunt cel puţin parţial anormale, iar eu, bineînţeles, voi rămâne cu părerea sau părerile mele, chiar dacă dvs. vi se par aşa cum vi se par.Toate cele bune şi multe binecuvântări divine.
Cu iubire creştină şi respect,
Nick
0
14-08-2010, ora 06:39
dora_s
Nu este medic/terapeut
dora_s
mr nick, infernul, din pacate e aici, pe pamant si in el ajung intotdeauna doar victimele, nu si agresorii.
eu vad credinta altfel, mai putin pompoasa si in cuvinte mai simple. se rezuma la "nu face rau aproapelui !". ca sa fii un om bun nu trebuie sa te temi de infern si ca sa fii fericit nu trebuie sa astepti viata de apoi. cand se arunca ultima lopata de pamant, se incheie si bune si rele.
restul e folosofie , ocazia grozava pt unii de a-si etala sau impune convingerile.

"Eu chiar aş interzice masturbarea. Ba chiar aş fi în stare să o cataloghez ca fiind o practică perfect compatibilă cu o anume contravenţie "...
ca sa va mai irit un pic cu gandirea mea anormala, ma intreb cum ati face sa prindeti infractorii cand se masturbeaza, ca martorii ar fi cam greu de gasit .dar polutiile ? nu ar trebui sanctionate tot cu asprime ?

.
0
14-08-2010, ora 08:34
verticala
Nu este medic/terapeut
verticala
ideea este geniala... si cand te gandesti ca ai nostri guvernanti se straduiesc sa stranga fonduri... iar aici zace o mina de aur... problema e intr-adevar prinderea in flagrant delict:)

sau mai simplu: impozit pe masturbare, prestatorul declarand benevol frecventa si locul practicarii, mai greu cu controalele de la Garda Financiara care oricum te prind cu pantalonii in vine:)
0
14-08-2010, ora 08:35
verticala
Nu este medic/terapeut
verticala
cu pamtalonii in vine si capul tulbure, ca sa fim mai exacti:))
0
15-08-2010, ora 15:49
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

D-nă Dora_s, nu m-aţi iritat absolut deloc, însă mesajul pe care l-a transmis şi îl transmite posting-ul dvs. anterior, din păcate, mi-a dezgustat şi cea mai mică fracţiune citologică, deci...
În rest...nu vă mai răspund la întrebări pentru simplul fapt că-mi pierd timpul cu firimituri de...indecenţă.

Să fiţi binecuvântată!
Cu respect,
Nick
0
16-08-2010, ora 18:37
Dytzu
Nu este medic/terapeut
Dytzu
Si daca as face sex de ce ar disparea aceasta senzatie, de cap tulbure...?
0
24-08-2010, ora 12:58
bibicarina
Nu este medic/terapeut
bibicarina
cine ma poate ajuta si pe mine.am un prieten care are 34 de ani, si de un an de cand sunt cu el, avem viata sexuala, dar este total absent in pat, iar seara cand adorm el se masturbeaza, dimineata cand plec la munca se masturbeaza, dupa amiaza din nou, si cand vin d ela munca vrea sis ex cu mine.problema este ca eu nu pot concura cu mana lui, pt ca este mai satisfacut de mana lui, iar eu cu el nu am avut retineri in pat, totusi vreau sa stiu daca este normal sa prefere sa se masturbeze de atatea ori pe zi si cand este in pat cu mine sa fie absent.cine imi poate raspunde daca este normal ce face el.
0
28-09-2010, ora 06:51
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna, d-nă Bibicarina.

Din păcate, prietenul dvs., cel puţin în aparenţă, ţinând cont de ce aţi scris dvs., are un comportament care denotă satiriazis (aidomanie - exacerbare anormală a apetitului sexual). O astfel de exacerbare, produsă de diverşi factori, îl determină să se şi masturbeze, iar această practică eterodoxă îi afectează mintea, sentimentele şi relaţia conjugală cu dvs. (Cel mai probabil, prietenul dvs. a devenit dependent de masturbare (o astfel de adicţie este foarte greu de tratat)).
Nu ştiu cauza care-i produce exacerbarea - s-ar putea să fie endocrinologică, eventual psihologică! - dar, indiferent de tipul ei, ar fi indicat să vorbiţi cu prietenul dvs. Discutaţi cu dânsul şi abordaţi amiabil problema masturbării; încercaţi să-l faceţi să conştientizeze faptul că are un comportament total anormal. Dacă după conversaţie, din varii motive, nu reuşiţi să-i induceţi motivaţia de a-şi corecta comportamentul, ar fi indicat să mergeţi împreună la un psiholog, pentru a urma un tratament psihologic (terapia cognitiv-comportamentală, chiar şi într-un astfel de caz, se dovedeşte a fi extrem de utilă!).
Dacă nici psihologul nu va reuşi să schimbe pozitiv comportamentul prietenului dvs., un medic endocrinolog sau un medic sexolog, după analizarea dozărilor hormonale adecvate, şi după constatarea unor dereglări, va(vor) putea să intervină medicamentos, în vederea echilibrării sistemului hormonal, cu scopul reabilitării comportamentului prietenului dvs.
Toate cele bune!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Cu respect,
Nick
P.S. - ATENŢIE! Este dovedit ştiinţific faptul că masturbarea ocazională produce dereglări neuro-endocrine, iar cea excesivă, în care se încadrează şi prietenul dvs., produce, în timp, în peste 80% din cazuri, boli mintale (de la o tulburare de anxietate generalizată până la o depresie psihotică, printre altele).
0
01-02-2011, ora 14:26
utauta
Nu este medic/terapeut
utauta
mr.nick
as vrea sa discutam despre o problema destul de importanta pt mine
cum as putea vb cu dv?
0
16-02-2011, ora 04:10
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Utauta,

Contactaţi-mă prin intermediul e-mail-ului, sau deschideţi un topic nou pe acest forum, în secţiunea adecvată, în care să-mi semnalaţi problema dv.
Daţi click pe numele meu, pentru a accesa secţiunea profilului meu (în profilul meu veţi putea găsi e-mail-ul meu). Scrieţi-mi, dacă nu doriţi să vorbim pe acest forum, iar eu vă voi răspunde în cel mai scurt timp, în funcţie de disponibilitate.
0
20-06-2011, ora 21:45
adrianbasy
Nu este medic/terapeut
adrianbasy
@ bibicarina, eu ca barbat pot sa-ti spun doar o parere.Parerea mea e ca sa te masturbezi la varsta asta si de atatea ori in 24 de ore cand mai ai si femeie langa tine, ori a devenit o obisnuinta ori o boala.M-am masturbat si eu la viata mea, dar niciodata cu o femeie in pat langa mine.
0
23-04-2012, ora 21:42
qweit
Nu este medic/terapeut
qweit
Mr Nick vreau sa va intreb : persoanele care nu se iubesc, nu sunt casatorite, si au relatie sexuala ei sunt condamnati la focul infernului dupa parerea dumneavoastra ?
0
23-04-2012, ora 22:03
qweit
Nu este medic/terapeut
qweit
si vor prezenta tulburari psihice?
0
24-04-2012, ora 19:32
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!

Stimate/Stimată drule/dle/dră/dnă qweit, mi-aţi pus două întrebări care nu pot primi din partea mea un răspuns cu caracter absolut, ci doar unul cu caracter relativ.
Ţinând cont că Romedicul este un forum cu specific medical, iar întrebările dv. au şi specific teologic (în proporţie de 50%), vă voi răspunde foarte succint, scurt dar la obiect.
1. Persoanele care se iubesc sau nu, dar NU sunt căsătorite şi au o relaţie sexuală, conform Sfintei Scripturi, trăiesc în desfrânare, iar dacă nu-şi corectează comportamentul, da, practic se auto-condamnă să-şi trăiască viaţa veşnică acolo unde aţi precizat dv.
2. Pot ajunge să prezinte tulburări psihice!

Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
24-04-2012, ora 21:31
qweit
Nu este medic/terapeut
qweit
Adevarat a inviat !
Apreciez faptul ca raspunsul dumneavoastra este unul promt insa 50 % adevarat dupa umila mea parere a unui psiholog care lucreaza in centru cu persoane cu nevoi speciale : sunt de acord cu dumneavoastra ca din punct de vedere teologic cele 2 persoane se afla in pacat daca i-si satisfac nevoile biologice ( sexuale ) indiferent daca are partenera sau prefera sa se stimuleze singur apropo de subiectul masturbare iar referitor la pacat si osandirea sufletului.intradevar este relativ si nu absolut ;(este acelasi act mecanic finalizat cu orgasm iar diferenta intre ele consta in intensitate si energia pe care o implica insa, atentie, aceasta intensitate mai mare pe care o implica o relatie sexuala cu partener mai pot sa apara si alte "surprize" cum ar fi boli cu transmitere sexuala sau o sarcina nedorita...intradevar acestea reprezinta cauze ale frustrarilor, psihozelor, dereglarilor metabolice si energetice ale organismului) insa actul sexual in sine nu poate cauza boala psihica atentie foarte mare ! iar referitor la masturbare aceasta nu reprezinta o cauza ci ci reprezinta un efect al unor situatii ( singuratate +vizionare de programe pornografice+frustare iata un creuzet de probleme ce deregleaza organismul dpdv biopsihosociocultural si spiritual acestea reprezinta cauza comportamentelor aberante ; bolile mintale si altele... nu va pot face o lucrare teoretica aici si acum )
NU pot fi insa nici eu de acord cu aceasta : cu masturbarea sau cu relatii sexuale multiple cu diverse partenere/parteneri NU spun ca tinerii ar trebui sa mearga pe aceasta linie deoarece nu va aparea nici un risc; aceasta directie nu reprezinta o educatie sexuala dezirabila, normala.Normal ar fi ca Biserica sa se implice mai mult in familie si sa ajute tinerii sa i-si formeze familii prin infiintarea de "cluburi sociale" unde tinerii sa se intalneasca sa comunice intre ei iar preotii sa le indrume pasii..nu stiu este o idee...poate pare ciudata dar mai ciudata este lumea in care traim plina de vicii si ispite dar nu este normal ca preotii sa blameze si sa sperie tinerii cu osandirea vesnica.
0
24-04-2012, ora 21:48
qweit
Nu este medic/terapeut
qweit
Acest lucru nu poate duce decat la si mai mari frustrari si dereglari psihice.Este de ajuns ca dereglajele energetice ale organismului pe care si le produc cu mana lor si pe care nu le percep fiind incostienti de aceasta; iar noi in loc sa-i ajutam spre mai bine mai mult le dam in cap... nu este de ajuns doar sa informam sigur ca acesta este primul pas, dar e nevoie de mai mult ! Sunt sigur ca nici o persoana normala la cap nu prefera mai mult sa se masturbeze decat sa aiba o relatie fireasca de iubire sufleteasca si trupeasca ce se naste intre un barbat si o femeie iar daca prefera atunci are nevoie de ajutor specializat ca sa o spun mai delicat.
0
24-04-2012, ora 22:10
qweit
Nu este medic/terapeut
qweit
Pentru cei care intra pe acest forum din simpla curiozitate sau dintr-o obligatie morala; de a se informa sau de a-si spune parerea iar aici atrag atentia ca este mai bine sa ai o opinie empirica, stiintifica.
De-alungul istoriei pana in prezent s-au spus foarte multe despre masturbare, este un cuvant destul de urat, insa si aceasta reprezinta o forma a sexualitatii umane si ce este cert despre sexualitatea umana este ca nu se stie inca mai nimic, mai avem mult pana sa intelegem corpul uman in deplinatate, este un organism foarte complex.Din punct de vedere endocrin, dupa fiecare ejaculare corpul are aceasta capacitate de a se reface insa DUPA UN TIMP, de aceea dereglajele apar cand organismul este suprasolicitat si apar tulburari in sistemul energetic al organismului in urma frecventei ejacularilor; aceasta se intampla indiferent ca esti casatorit sau ca nu esti casatorit si intretii relatii sexuale multiple sau ca te masturbezi. Acel lichid este o substanta plina de viata care nu trebuie aruncata, in cazul barbatilor, iar in cazul femeilor descarcarea ce se produce in urma orgasmului are consecinte energetice.
0
24-04-2012, ora 22:26
qweit
Nu este medic/terapeut
qweit
Sunt constient de faptul ca in prezent nu poti spune cu certitudine ca este bine sau este rau ceea ce faci cand vine vorba de sexualitate umana de ex intr-o zona puteti vedea ca este normal un anumit comportament sexual ceea ce pentru dumneavoastra acelasi lucru poate fi considerat ca fiind anormal. Ceea ce vreau sa spun este ca trebuiesc analizate in mod stiintific consecintele comportamentelor sexuale umane asupra sinelui si propriului trup si a celuilalt.
Cu mult respect si Dumnezeu sa ne ajute sa simtim ceea ce este binele si adevarul!
0
24-04-2012, ora 22:56
qweit
Nu este medic/terapeut
qweit
PS Apropo Domnule Nick pentru ca va apreciez ca sunteti un tanar care are foarte multe lucruri de spus iar daca au o baza stiintifica cu atat mai bine atunci "glasul" dumneavoastra categoric, poate ajuta multi oameni si atunci si numai atunci trebuie spus in mod categoric ca aveti dreptate iar eu cel putin am sa va sustin demersul Trebuie sa va solicit insa, daca se poate, un raspuns la intrebarea pe care v-am ridicat-o la fileu la tema Continenta sexuala.Va multumesc !
0
27-06-2014, ora 15:42
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
A se vedea ce am raspuns pe http://forum.romedic.ro/arataprod.php?id_sub_cat=169&id_cat=49&id_prod=80591
0
07-11-2015, ora 21:17
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
Abstinenta nu e medicament si nu vindeca nimic. Nu mai vorbiti aberatii! A vazut cineva in viata lui certificat medical din partea unei comisii medicale si cu stampila spitalului ca ar fi devenit cineva bolnav psihic in urma masturbarii? Dar sa scrie negru pe alb: cauza bolii=masturbarea. Daca ati vazut asa ceva vreodata, puneti-l pe net, ca vreau sa vad si eu minunea Sfantului Sisoie! Dar sa nu fie de pe vremea lu' Pazvante, ca istoricii medicinii stiu clar ce credeau medicii pe vremea aia si nu mai e nevoie de dovedit ceva evident.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Masturbarea la barbati
  • Mituri despre masturbare
  •