Masturbare si doar atat de 1 an de zile
Buna, am 25 ani si sunt singura de 1 an de zile... ma masturbez aproape in fiecare zi. O faceam si cand aveam prieten dar atunci faceam si sex...
Credeti ca ma poate afecta in vreun fel?
Stiu ca suna prostesc tinand cont de varsta mea... dar chiar nu stiu pe cine sa intreb...
Credeti ca ma poate afecta in vreun fel?
Stiu ca suna prostesc tinand cont de varsta mea... dar chiar nu stiu pe cine sa intreb...
5 comentarii
Buna,
Cand intrebi daca te va afecta in vreun fel, intrebi pentru ca simti deja ca este ceva ce te deranjeaza, te afecteaza intr-un anume mod ? Poate vrei sa ne spui mai multe, sa intelegem cu ce te confrunti, de fapt...
Cand intrebi daca te va afecta in vreun fel, intrebi pentru ca simti deja ca este ceva ce te deranjeaza, te afecteaza intr-un anume mod ? Poate vrei sa ne spui mai multe, sa intelegem cu ce te confrunti, de fapt...
Pai, din ce am mai citit [ nu am curaj sa intreb pe cineva in real...] masturbarea nu e chiar okay.
Indicat este contactul sexual...
Mie imi este teama sa nu ajung sa am placere doar prin masturbare si contactul sexual sa devina fara pic de placere...
Asta este ingrijorarea mea...
Indicat este contactul sexual...
Mie imi este teama sa nu ajung sa am placere doar prin masturbare si contactul sexual sa devina fara pic de placere...
Asta este ingrijorarea mea...
Buna dimineata! Masturbarea e OK, mai ales in cazul unei persoane singure, elibereaza anumiti hormoni care protejeaza impotriva depresiilor, elimina stresul, micsoreaza tensiunea sexuala.
Nu exista recomandari universal valabile pentru masturbare.
Chiar si aici, probabil daca ai fi fost de sex masculin raspunsurile primite ar fi fost altele.
De exemplu : ‘o data pe zi’ poate sa nu strice daca esti intr-o cautare activa a unei relatii intime, care sa implice si emotie, nu doar sex… si poate sa nu fie in regula in momentul in care autosatisfacerea te indeparteaza de cautarea unei relatii si te ‘afunda’ intr-o zona de asa-zis confort sexual. Daca esti in cea de a doua situatie e poate momentul sa cauti sprijin la psihosexolog.
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
Chiar si aici, probabil daca ai fi fost de sex masculin raspunsurile primite ar fi fost altele.
De exemplu : ‘o data pe zi’ poate sa nu strice daca esti intr-o cautare activa a unei relatii intime, care sa implice si emotie, nu doar sex… si poate sa nu fie in regula in momentul in care autosatisfacerea te indeparteaza de cautarea unei relatii si te ‘afunda’ intr-o zona de asa-zis confort sexual. Daca esti in cea de a doua situatie e poate momentul sa cauti sprijin la psihosexolog.
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10masturbarea la femei
- 14Masturbare??????????
- 9Mai sunt virgina?
- 6pot fi sunt insarcinata?
- 8masturbarea si relatia intima cu prietenul
- 4Dificultate de excitare
- 3Problema legata de masturbare cred. durere la testicolul drept
- 8Masturbare, ciclu menstrual neregulat
- 8abstinenta, masturbare sau relatie extraconjugala
- 55Cat de mult e prea mult?
- 9VREAU SA AJUT! rezolvare erectie slaba
- 5M-am dezvirginat sau sângele poate fi de la un mic accident?
- 3Nu reușesc sa simt plăcere prin penetrare cu degetul
- 8Sotia mea prefera sa se masturbeze decat sa faca sex cu mine
- 6Dependență de sex
- 4Masturbare cu degetul
- 1O părere, masturbare
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
Mai multe informații despre: Masturbarea la femei masturbarea