Masturbarea slabeste?

18-05-2009
ALEX1.1
Nu este medic/terapeut
ALEX1.1
vreau sa va intreb, daca ma masturbez odata in zi si am 16 ani, poate sa-mi dauneze asupra dezvoltrarii fizice, pot sa slabesc ?
7 comentarii
0
18-05-2009, ora 20:47
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Masturbarea dauneaza moderat fizic, dar foarte grav spiritual (cauta pe net mai multe detalii dsp malahie).
0
23-05-2009, ora 12:12
DonAlex
Nu este medic/terapeut
DonAlex
Am un sfat pentru Alex1.1.Daca te masturbezi odata pe zi si ai 16 ani ai sa te ruinezi pe viata.Nu vei mai fi in stare sa ai relatii cu prietena ta mai tarziu, plus ca vei avea probleme de sanatate foarte mari.In primul rand sistemul nervos se va deteriora, de unde hiperexcitabilitatea, nu vei avea pofta de mancare, vei fi lipsit de forta plus ca daca nu te vei opri din acest obicei iti vei distruge sistemul osos si mai ales coloana vertebrala.Vorbeste un om care traieste pe propria lui piele aceste lucruri.Daca te masturbezi uitandu te la filme porno renunta la calculator definitiv ca altfel nu vei scapa de acest obicei.Sperma pe care o elimini tu zilnic este un lichid vital pentru organism, este esenta vietii.Stii de ce se spune ca tinerii sa si inceapa viata sexuala dupa 18 ani?Pentru ca sa apuce sa se formeze sistemul osos sa se maturizeze organele genitale.Este o boala grea masturbarea de care scapi foarte greu.Angajeaza te, munceste sa nu ai timp liber deloc si nu uita de biserica si de Dumnezeu.Sper sa citesti mesajul meu si te folosesti de el, altfel vei muri inainte de vreme
0
23-05-2009, ora 12:21
ALEX1.1
Nu este medic/terapeut
ALEX1.1
Multumesc DonAlex de sfaturi, vreau sa spun ca eu am inceput deja sa ma lupt cu acest vicu(caci cred ca e o deprindere), dar nu pot sa ma las brusc, am inceput peste o zi, acuma vreau sa trec la peste doua, poate fi asta o metoda mai eficace?sau sa ma las asa deodata, caci am auzit ca pot apare crize nervoase si probleme mari daca te lasi deodata, vreau sa spun ca sunt extrem de nervos in zilele cand nu ma masturbez, dar cred ca in cel mult un an am sa ma las..sau cum ma sfatuiti ca sa fac pentru a nu mai depinde de acest pacat?
0
26-05-2009, ora 19:07
ALEX1.1
Nu este medic/terapeut
ALEX1.1
IMI RASPUNDE CINEVA!!!?
0
27-05-2009, ora 14:26
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Eu te sfatuiesc sa incepi o cura cu ceai de sunatoare sau levantica (o cana de doua ori pe zi, dimineata si seara inainte de masa, sau dupa, cum consideri de cuviinta). Te vor relaxa si vei putea sa faci fata mai bine presiunilor nervoase.
0
27-05-2009, ora 14:31
ALEX1.1
Nu este medic/terapeut
ALEX1.1
MULTUMESC, AM SA INCERC!!!
1
24-08-2023, ora 17:22
Lupul singuratic
Nu este medic/terapeut
Lupul singuratic
Mă masturbez de tânăr ma învățat un prieten nu am știut că afectează așa tare, m-am îmbolnăvit de anxietate, penisul nu se mai scoală ca înainte nu mai am orgasm când sunt cu o femeie se scoală greu și ejaculez repede, o să îmi revin am nevoie de un sfat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Creșterea nivelului de testosteron îi face pe adolescenți să fie nerăbdători
  • Trăirile pozitive din adolescență pot influența sănătatea și starea de bine la maturitate
  •