meningita aseptica
In urma unui rmn cu subst de constrast, a unei punctii si a altor analize imunologice am primit diagnosticul de meningita aseptica. traamentul a inclus 3 zile de solumedrol 1g pe 3 zile, synantec pt 1 zi, apoi prednison 40 mg pt 4 saptamani. Mentionez ca nu am febra, ci doar o presiune intracraniana, care dispare cand ma culc a orizontala, in special fara perna. presiunea vine si cu amorteala a fetei, cu furnicaturi, genul anesteziei de la stomatolog. as fi curios cam cat de greu dispare o astfel de inflamatie. am fost internat in spital... si am impresia ca eram mai bine, inainte sa incep tratamentul decat acum, cu exceptia a 3 crize de parestezie pe partea stanga (mana +picior+gat + fata + nas). pe langa prednison, mai iau carbamazepina 300 mg, isoptin 120mg si neuromultvit...
astept pareri in special din partea celor care au cunostinte legate de acest fel de meningita..
astept pareri in special din partea celor care au cunostinte legate de acest fel de meningita..
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 4Intrebare Epilepsie
- 1Parapareză spastică
- 2durere lombară și radiculopatie postoperatorie
- 1Pleoapa care se zbate
- 1Ajutati-ma ce este si cum sa scap
- 1Dimethyl Fumarate
- 1Despre memorie si uitare
- 3În cazul unui AVC hemoragic ?
- 2Tratament epilepsie
- 1Se poate obține grad de handicap sau pensie cu discopatie lombară? Și pot avea două grade?