Menopauza
Bună ziua! Am 46 ani. Va rog o părere! Din decembrie anul trecut nu mai am ciclu! Mi am făcut analizele ce mi a recomandat medicul endocrinolog, rezultat insuficienta ovariana precoce 256. Estradiol și progesteron scăzut, am fost și la ginecolog totul ok. Mi sa recomandat sa iau gynoproginova dar nu mă simt bine deloc. M am îngrășat mult, ma simt balonata, sunt f irascibila, mă inervează din orice, nu mai am chef de nimic, nu ma bucura nimic, nu am răbdare deloc, cu greu îmi fac treaba prin casa, și nu pot dormi. Ce sa fac ca sa scapde aceste stări? M i sa recomandat gynoproginova dar am înțeles ca are multe riscuri
2 comentarii
Buna seara. Absenta sau intarzierea menstruatiei pot fi reactii adverse de la Seroxat. Cititi cu atentie prospectul la capitolul Efecte secundare.
Poate daca il intrerupeti si treceti pe altceva va revine menstruatia, ceea ce ar fi un lucru bun pentru sanatatea dv.
Au mai fost cazuri pe Forum Romedic care au povestit ca asa li s-a intamplat.
Multa sanatate!
Poate daca il intrerupeti si treceti pe altceva va revine menstruatia, ceea ce ar fi un lucru bun pentru sanatatea dv.
Au mai fost cazuri pe Forum Romedic care au povestit ca asa li s-a intamplat.
Multa sanatate!
Clara, nu e din cauza tratamentului! Nu mai vb prostii dacă nu ști!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tratamentele hormonale pt hiperprolactinemie
- 3semne de menopauza?
- 8menopauza, osteoporoza...
- 11cum putem sa-i ajutam pe cei din familie cu probleme psihice
- 2Ceva se intampla cu corpul meu... cred ca este o pregatire a menopauzei
- 1menopauza.. bufeuri, stari de nervozitate, lipsa apetitului sexual datorita uscaciunii vaginale
- 2osteoporoza
- 3manifestari menopauza de un an
- 1Menopauza indusa de histerectomie
- 23Carcinom lobular invaziv
- 4legatura dintre transpiratie si menopauza?
- 5tulburare depresiva recurenta
- 0Tulburari menopauza
- 2Cum pot stii daca am intrat la menopauza odata ce mi s-a spus ca am uter fibromatos?
- 2Mama menopauza - sangerari abundente
- 8menopauza
- 1Menopauză?
- 1Menopauza si diabetul
- 3Menopauza, lichid ușor maroniu între cicluri
Mai multe informații despre: Menopauza Instalarea menopauzei terapia hormonala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: