Menstruație prea devreme

13-11-2017
Lor@
Nu este medic/terapeut
Lor@
Bună. Acum două zile am avut contact sexual cu prietenul meu, menționez că suntem începători și pe mine ma doare mereu când intra și mai am și o senzație de usturime, chiar dacă încercăm de "n" ori tot ma doare cred ca sunt prea strâmtă, ieri când am încercat nu am putut și am renunțat să o mai facem din cauza dureri si a fost prea puțin preludiu.. După câteva ore am vazut o pată închisă la culoare pe chiloti și nu stiu ce este pentru ca menstruație trebuia sa-mi vina mai târziu cu 5 zile... Nu stiu daca este o dereglare hormonală și menționez ca fiecare contact a fost protejat.. Ar trebui să-mi fac griji? Eu mereu îl aveam reglat până în momentul acesta..
3 comentarii
1
13-11-2017, ora 10:39
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, avand in vedere ca ari inceput viata sexuala este important sa intelegi ca ai de acum responsabilitatea de a avea grija de propria sanatate genitala/sexuala. In situatia pe care o descrii este recomandat sa mergi la un consult ginecologic care va arata care este situatia si daca este vorba de o infectie.
Dintr-o alta perspectiva: preludiul este esential pentru desfasurarea actului sexual caci ajuta organismul sa se pregătească pentru situatie (relaxare, lubrifiere) de care depinde bunul mers al actului sexual.
0
13-11-2017, ora 11:04
Lor@
Nu este medic/terapeut
Lor@
Dacă este menstruație, dr ginecolog o sa poată să-mi spună ceva?
0
13-11-2017, ora 12:53
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Asteapta pana se incheie menstruatia si apoi mergi. Daca totusi sangerarea nu se opreste in cateva zile mergi si discuta cu medicul.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea sexuală după naștere - ce spun studiile
  •