mi-a trecut si am luat iar de la partener

am avut candida albicanis si am fost la ginecolog am avut tratament cu pimafucin ovule si unguent si pastile telfast..am fost din nou la medic si mi-a spus ca nu mai am dupa ce mi-a mai luat o lamela..i-a dat si prietenului meu un tratamenmt pentru a nu fi purtator si nu l-a luat si cred ca am luat iar de la el...e un fel de usturime ale labiilor si mankrime..el a avut inainte niste bubite mici apoi se cojea o pielita dar i-a trecut dar purtator tot este si nu si-a facut tratamentul si am luat iar..nu mai vtreau sa ma mai duc la medic...pot sa iau canesten k am auzit ca este buna...dar inafara de canesten mai trebuie ceva...?si el o sa ia tratamentul de la medic..sau e buna si pentru el canesten...eu iau si ovule si ma dau cu cr4ema sau ce mi-ati recomanda?
2 comentarii

am uitat sa va spun ca mi-au iesit niste orificii p labii am intrebat medicul la consult si mi-a spus ca nu e nimik grav ca sunt doar niste orificii...si cred ca si alea ma mananca..in timpul actului sexual am usturimi este din cauza ca am luat candida din nou?

am luat de la farmacie tantum rosa si glynozol ovule...mi s-au recomandat de farmacista care a spus ca sigur trece cu asa ceva..tin sa va spun k la spalatura cu tantum rosa m-a usturat ingrozitor..iar la ovul la fel...oare sa nu fie candida.k acum km 2 luni am fost diagnostikta cu candida..si am luat tratament...peretii vaginali sunt iritai...se simte si la mana..ce pot sa fac..?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 4Medic ginecolog, infectionist pt tratarea gonoreei rezistenta la ceftriaxona
- 2Sifilis nou diagnosticat
- 8As putea avea HIV?
- 4Posibil HIV?
- 9Ma mai pot testa dacă m-am vaccinat deja împotriva HPV?
- 4VDRL pozitiv pot alapta ?
- 1Hpv provoaca crampe abdominale?
- 1Risc HIV masaj erotic
- 2Curiozitate masculină despre o relatie cu partener cu Hiv
- 1Hpv tulpina 6