mi s-sa rarit parul

05-10-2007
valentino18
Nu este medic/terapeut
valentino18
de ceva vreme sunt insapaimantat de faptul ca parul meu este mai rar in zona frontala decat in restul capului.

stiu ca Alopecia este in principal genetica dar tatal meu si rudele de sex masculin din partea tatalui nu au nici o problema, insa cei din partea mamei au aceasta problema.

credeti ca pot mosteni calvitia de la mama?

mai e de mentionat ca de f mult timp folosesc placa de intins, fixativ si ceara dar ma gandesc ca din aceasta cauza nu mi ar cadea parul doar in zona frontala
8 comentarii
0
05-10-2007, ora 00:00
valentino18
Nu este medic/terapeut
valentino18
am uitat sa mentionez ca acest lucru nu este deocamdata deloc vizibil dar simt parul mai rar in zona frontala atunci cand trec mana prin el
0
05-10-2007, ora 00:00
crimus
Nu este medic/terapeut
crimus
In cazul in care iti cade parul mai mult decat normal - uneori si eu ma intreb...cat este normal de fapt? ???- ai putea sa incerci un tratament cu Revalid. Chiar mi-a fost recomandat de o prietena recent si am inceput si eu sa iau. Daca nu am sa uit...am sa te tin la curent cu rezultatele. Iar ca un alt sfat mergi la un salon de coafura sau la un medic si afla exat ce tip de par ai, ce tratamente ti-ar fi potrivite si ingrijeste-ti parul in functie de nevoile sale.
0
06-10-2007, ora 00:00
Greece woman
Nu este medic/terapeut
Greece woman
Placa des folosita, ceara...!S-au feminizat barbatii in asa hal de nu-ti mai trezesc prea tare interesul!Apropo...ce creme de fata imi recomanzi?
0
08-10-2007, ora 00:00
Bodu
Nu este medic/terapeut
Bodu
woman...esti cam revoltata, iti recomand terapie sexuala si mers la sala, lasa forumul :)
0
06-11-2007, ora 00:00
valentino18
Nu este medic/terapeut
valentino18
am observat ca si mama are aceiasi problema...in zona scalpului are foarte putin par...mai putin ca mine (la mine inca nu este vizibil).

ce problema ar putea avea? pentru ca nu are nici o legatura cu alopecia masculina
0
12-12-2007, ora 00:00
mayya
Nu este medic/terapeut
mayya
caderea parului, indiferent de sex, are la baza un exces emotional, de aceea recuperarea trebuie facuta atent.eu recomand masajul capilar care mie mi-a vindecat f, multi pacienti, cu forme grave de calvitie si nu numai.se efectueaza o data pe saptamana si nu mai mult deoarece nu are efect.
0
02-01-2008, ora 00:00
liamaria
Nu este medic/terapeut
liamaria
Am citit că la femei, după instalarea menopauzei, când cantitatea de estrogen produs de organism scade, testosteronul prezent dintotdeauna, capătă preponderenţă. De aici rărirea părului, apariţia "mustăţii", creşterea burţii şi alte fenomene specific masculine. Problema e ce se poate face pentru pevenirea sau remedierea a cestor neajunsuri. Liamaria
0
17-01-2008, ora 00:00
marlene
Nu este medic/terapeut
marlene
eu am reusit sa reduc aceasta problema folosind un tratament super cu sampon+tonic.dureaza cam 3 luni tratamentul dar face foarte bine atat la circulatia capilara, intareste firul de par, regenereaza, contine extracte din plante medicinale ca:castan salbatic, musetel, hamei, melisa, etc, vitaminele A, E, F, H si B complex.Normalizeaza ciclul cresterii parului, scurteaza faza caderii parului si lungeste faza cresterii lui.Stimuleaza vitalitatea si imbunatatestestarea parului degradat.Toate sunt 100% naturale.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • MIT: Unghiile și părul continuă să crească după moarte
  • Modificările părului în sarcină, post-partum și menopauză
  • Vitamine pentru un păr sănătos
  • Oamenii de știință au identificat gena implicată în albirea părului
  • Cât de mult păr e normal să cadă pe zi?
  • Chelia poate să devină istorie
  • Felul în care oamenii și-au pierdut părul corporal
  •