miros in cavitatea bucala

27-03-2011
LilioaraB
Nu este medic/terapeut
LilioaraB
Buna ziua,
Am fetita de 13 ani si are un miros urat in gura, dar nu are nici o carie.Ce as putea face in acest caz ?
Multumesc.
2 comentarii
0
28-03-2011, ora 00:33
DAN75
Nu este medic/terapeut
DAN75
Buna ziua!
In urma cu 5 ani mi-a disparut mirosul, am simtit un miros de ceva ars(fum)vreo 2-3 zile dupa care mi-a disparut total.Inainte de acest fapt (10 ani) am fost diagnosticat cu rinita alergica(am folosit Renofug picaturi cam des)simtome aveam stranuturi repetate la schimbul de temperatura rece cald.
Tratamente am facut ijectii vit B, radiografii, ceva pastile dar nu imi amintesc cu ce. Acuma am facut niste teste de alergie pentru alte cauze, dar am spus d-nei dr si de lipsa mirosului, dansa a spus ca imi da un tratament si o sa-mi revina mirosul !! Tratamentul este:Aerius, Avamys si vit Auleoasa.Dupa 3 saptamani de tratament mi-au aparut niste dureri de cap(presiune la nivelul nasului, intre ochi)de vreo 3-4 zile.
Intrebarile mele ar fi: 1Daca durerea de cap este datorata tratamentului recent sau este din alta cauza ?
2 Daca mai sunt SANSE sa-mi REVINA MIROSUL VREODATA???
MULTUMESC MULT!
0
29-03-2011, ora 02:10
musaraf
Identitate neconfirmată
musaraf
Buna ziua. Mirosul urat in gura, in cele mai multe cazuri, este sau de la o problema stomatologica (carii), sau ORL (polipi, amigdale mari, rinita sau sinuzita cronica etc.). Probabil ca problema este de la o conformatie a interioruluil gatului, de exemplu o cuta a mucoasei unde se aduna mucus. Un medicament care face mucusul mai fluid (ex. ACC, Erdomed) poate fi incercat pentru un timp scurt. Oricum, ar trebui un consult ORL, care sa se uite in gat si nas (rinoscopie). Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns