miros urat

25-07-2009
mihaela f
Nu este medic/terapeut
mihaela f
Salve, sint Mihaela din Brasov, dar locuiesc in zona Lazio, prov. Frosinone, Italia. Sotul meu are de ceva timp un miros foarte urat in cavitatea bucala, probleme cu dinti nu are ptr ca are toti dinti intr-o stare foarte buna si se spala pe dinti dupa fiecare masa, la inceput mirosul era doar cite-o data, acum persista mereu, alte simptome nu are, ptr el a devenit o problema ffoarte grava ptr ca este o persoana ce lucreaza cu publicul si aceasa ii creaza probleme, a intrebarea e: de ce credeti ca ar putea creea acest miros neplacut in cavitatea bucala? E o boala a stomacului sau credeti ca e alt ceva, astept raspuns ff urgent, noi am putea merge si la un doctor aici, dar aici ptr a merge la un doctor in afara de faptul ca trebuie sa te programezi, astepti sa-ti vina rindul luni intregi. Multumesc ptr timpul acordat si va rog sa imi dati un raspuns urgent. Multumesc.
2 comentarii
0
25-07-2009, ora 20:29
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Consultati un medic homeopat. Homeopatia este singura stiinta medicala care va poate ajuta in astfel de caz.
0
04-08-2009, ora 21:15
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Mirosul fetid (halena) poate fi provocat de o flora probiotica intestinala insuficienta sau inexistenta (printre altele) care determina unele procese bio-chimice in urma carora apare acest miros. Va recomand un supliment cu lactobacili (probiotice - flora saprofita) - lactobacilus acidophilus, Streptococcus termophilus, L. Casei, Bifidus actiregularis, Lactobacilus bulgaricus, Lactobacilus salivarius etc., cu siguranta se gasesc in Italia.

Consultati orice medic doriti, de la fitoterapeut si homeopat, pana la medic internist!
Toate cele bune si multa sanatate;)
Adaugă un comentariu / răspuns