Modalitati de marire a penisului

20-04-2010
Boieru
Nu este medic/terapeut
Boieru
sunt de parere ca penisul meu este cam mic am auzit ca pot sa-l maresc (natural) dar tehnicile costau. Deci puteti sa-mi spuneti daca exista vreo modalitate de a mari penisul ?
6 comentarii
0
20-04-2010, ora 18:57
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Domnişorule Boieru, penisul dvs. mai are timp să crească, ca de altfel şi IQ-ul (Intelligence quotient). Aşadar, interesaţi-vă mai mult de activitatea mentalo-psihică, de educaţie (incluzând în cadrul ei şi cultura generală), de spirit (suflet)...nu de penis şi raporturi sexuale. Vă rog!


Cu respect,
Mr. Nick:)
0
21-04-2010, ora 22:26
juvaeru
Nu este medic/terapeut
juvaeru
dak vrea omu sa-si mareasca penisul.inseamna ca are IQ mic????.ce chestie!!!.nu stiam...ma uimeste inteligenta ta...probabil tu ai IQ mare.Asculta aici. poate omu se simte stanjenit si are alte dorinte referitor la extremitatea corpului.sa o zicem aja.poate el nu e multumit ca tine.ai dat un raspuns total nepotrivit intrebarii.pe deasupra il mai faci "prostut".BOIERULE...eu unu nu ma pricep la asa ceva.dar ar trebuie sa te duci la un medic.si akl el iti poate recomanda tratamente naturale.dak e cazul sau nu.multa bafta...si succes
0
21-04-2010, ora 23:07
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate d-rule/d-nule Juvaeru, posting-ul meu ar fi putut fi înţeles eronat, iar dvs., bineînţeles, aşa l-aţi înţeles. Aţi fost prea concentrat să vă gândiţi la o soluţie de augmentare penilă şi să-mi scoateţi mie în evidenţă "inteligenţa", decât să procesaţi corect mesajul şi scopul urmărit de acesta.
Şi totuşi, voi explica ce am vrut să spun. La vârsta de 15 ani, vârsta d-rului Boieru, organismul nu este pe deplin dezvoltat. Penisul mai are timp să crească, aşa cum şi IQ-ul are, logic (am precizat IQ-ul pentru că am vorbit şi despre preocuparea cu privire la cultură şi nu numai). Maturaţia sexuală se produce între vârsta de 18 şi 21-25 de ani (depinde de anumiţi factori interni şi nu numai), aşa că...răspunsul total nepotrivit este cel pe care l-aţi conceput dvs., criticându-mă, evident!
Nu am făcut pe nimeni prostuţ. Nu am dreptul să cataloghez o persoană într-o aşa manieră, chiar dacă semnalmentele conduc către o astfel de catalogare, dar dacă dvs. aşa aţi simţit...aşa v-aţi gândit!


Să fiţi binecuvântat!
P.S. - Juvaeru, oamenii ar trebui să se simtă stânjeniţi de altceva, nu de mărimea penisului, a sânilor, etc., generalmente vorbind. Dar...fiecare cu ce-l doare, chiar dacă acea "durere" este absolut neimportantă în comparaţie cu celelalte.
P.P.S. - Îmi menţin POZIŢIA - D-rule Boieru, la vârsta dvs. aveţi nevoie de alte preocupări, nu de...pentru că veţi ajunge la 25 de ani, să continuaţi să întrebaţi oamenii - "Dacă fac sex cu o fată, o voi dezvirgina? O să se vadă?" Totuşi...(...) Nu vă judec deloc, din contră, vă fac o observaţie pentru binele dvs. viitor. Nu mi-o luaţi în nume de rău :)


Toate cele bune!
Cu respect,
Mr. Nick:)
0
14-09-2011, ora 11:43
Boieru
Nu este medic/terapeut
Boieru
nu prea am mai intrat pe acest site deoarece daca am pus o intrebare nici macar nu am primit raspuns. Un exemplu: am pus o intrebare unde intrebam daca se cunoaste daca o fata nu ma ie virgina si mi s'a raspuns ca sa nu fac etc etc. Adica nu prea mai inteleg rostul sa pun o intrebare aici mai bn o pun pe tpu. Aceasta a fost doar o parere, va respect pt ca ati absolvit o facultate si ca incercati/reusiti sa vindecati oamenii :).toate cele bune
0
27-09-2011, ora 00:35
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate drule Boieru, răspunsul meu anterior destinat dv. nu a avut deloc un caracter jignitor, deşi, poate, dv. aşa vă pare a avea. Îmi cer iertare pentru neplăcerile pe care, poate, vi le-am produs!
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
27-09-2011, ora 22:15
monza
Nu este medic/terapeut
monza
@Boieru ce varsta ai?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mărirea penisului - care metode funcționează, conform studiilor?
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •