Moderata deviatie de sept/ingrosari de mucoasa. | Forumul Medical ROmedic

Moderata deviatie de sept/ingrosari de mucoasa.

31-08-2020
Stan Andrei
Nu este medic/terapeut
Stan Andrei
Buna ziua, in urma cu 4 luni aproximativ am inceput sa am probleme cu nasul, adica simteam o presiune pe nara dreapta ca si cum ar fi fost infundata dar eu aveam nara libera(puteam sa respir pe ea poate cu fluxul de aer umpic mai redus decat cel normal) insa eu nu simteam ca respir pe ea, si mai aveam din cand in cand dureri doar in partea dreapta aproape de obraz langa piramida nazala si uneori pe os. Am facut un RMN la trimiterea unui neurolog, in acel RMN au iesit urmatoarele: "Ingrosari de mucoasa la nivelul sinusului maxilar stang - inferior si la nivelul peretului intern, in segmentul anterior, minima la nivelul unor celule etmoidale bilaterale si usoara la nivelul cornetului nazal inferior drept. Moderata deviatie catre stanga de sept nazal." Am fost la orl unde mi s-a prescris un tratament cu augmentin 1-x-1 nurofen(400) 1-x-1 si Maresyl ca spray nazal+ Sinosun si probiotic. Si mi s-a recomandat operatie pentru deviatia de sept. Dupa terminarea tratamentului durerile au mai scazut ca si frecventa dar senzatia aia de nara dreapta infundata( inflamata azi zice poate asa o percep eu simt ca si cum ar fi ceva umflat in nara) nu au disparut. ORL-istul a insistat sa fac operatia de deviatie de sept, iar eu acuma sunt intr-o dilema deoarece deviatia mea e spre nara stanga si eu am problemele la nara dreapta iar probleme de respirat nu am(nu raman fara aer, pot sa practic sport) doar ca am ramas cu disconfortul aproape tot timpul creat de acea nara. Cateva sugestii? Multumesc anticipat!
2 comentarii
1
31-08-2020, ora 17:54
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Radiografii rădăcină dinților de sus de sub sinus și consukt Stonatolog
Nu mai consuma seara fructe, dulciuri, acidulate, oțet, lamai usturoi. Produc Reflux în somn când dormi pe partea dreapta
0
31-08-2020, ora 18:20
Stan Andrei
Nu este medic/terapeut
Stan Andrei
Va multumesc pentru raspuns! Voi reveni cu rezultatul radiografiei.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: