Modificare fizionomie grava extragere premolari si aparat dentar

04-09-2020
Oanaczr
Nu este medic/terapeut
Oanaczr
Va rog sa ma ajutati cu o problema cu care ma confrunt actualmente. Am aparat dentar pe arcada superioara si in urma deciziei ortodontului mi au fost scosi doi premolari. La 2 luni de cand a inceput sa aplice tratamentul pentru umplerea spatiilor a inceput sa mi se modifice structura fetei, respectiv dintii nu mai calca cum trebuie iar atunci cand deschid gura, oasele mandibulei imi ies inafara( in zona urechii). Arat efevtiv ca un extraterestru, cu fata alungita. Va rog sa ma ajutati, ce pot face sa corectez acest malpraxis pana la urma?
Mentionez ca pe arcada superioara aveam deja un dinte obturat dar a preferat sa mi scoata unul bun in locul celui deja “compromis”.
Imi este foarte teama ca voi ramane asa deformata, va rog sa ma ajutati. Se poate corecta din aparat? Sau e nevoie sa se ajunga la corectare chirurgicala?
1 comentarii
0
10-09-2020, ora 17:21
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua, discutati cu medicul dumeavoastra ortodont, situatia nu este una generala. De obicei daca a fost luata aceasta decizie se poate corecta si reda functionalitatea prin aparat. Multi purtatori de aparat trec prin diverse situatii/ etape in care sunt umiti/speriati de schimbari, dar in final lucrurile sunt echilibrate. Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Contenția după purtare aparat dentar
  •