muscat de o insecta necunoscuta la iarba verde
Am fost ieri(duminica) la iarba verde la Herculane si am umblat descult pe malul apei si am facut baie.Nu am simtit nimic si nu am avut nici o neplacere pina azi dimineata cind am descoperit ca laba piciorului sting este umflata si am o senzatie de mincarime amestecata cu durere.La o examinare mai atenta am descoperit si un punct mai vinetiu pe picior sub glezna, care banuiesc ca ar fi locul de unde am fost muscat.Am laba piciorului umflata cam o palma in jurul gleznei si ma doare cind fac primul pas. Ce sa fac ?
Am tinut piciorul in apa rece dar nu pare a avea efect. Am uns locul cu crema cu hidrocortizon si am luat o pastila de piafen.
Rog sa ma ajutati cu un sfat.
Am tinut piciorul in apa rece dar nu pare a avea efect. Am uns locul cu crema cu hidrocortizon si am luat o pastila de piafen.
Rog sa ma ajutati cu un sfat.
2 comentarii
Buna ziua! La Baile Herculane, sunt si scorpioni si vipere, nu trebuie sa mergi descult( bine ca nu te-a muscat o vipera). Ar fi bine sa mergi la un consult medical, ar fi nevoie de prescrierea unui antibiotic, antihistaminic , tratament local ; numai bine
Mergi la urgenta, unele intepaturi pot duce la afectiuni foarte serioase!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Iritatie cu cojite
- 0Pete rosii pe corp
- 4Hipomelanoza idiopatica
- 3Mâini crapate
- 1Durere cos langa anus
- 5Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
- 1Eczema "dubioasă"
- 1Problema serioasa sau hematom ?
- 3Cum estompăm ridurile?
- 2Finasterida pentru alopecie androgenica