Muscatura adanca

Buna seara! Am 22 de ani. Molarii de minte au fost extrasi. Port aparat fix, de 2 ani. Si nevazand rezultatele dorite, cerandu-mi prea multi bani, de ex. pentru fiecare tubusor pus pe masea, imi cerea 150 lei pe tubusor+150 activarea, m-am mutat la alt doctor. Acesta mi-a spus ca e nevoie sa imi scot un premolar din cauza ca nu e loc suficient. Fostul ortodont nici nu a pomenit de asta. Se poate face loc altfel decât prin extracție?
2 comentarii

Buna dimineata,
In unele cazuri se practica extractia premolarului pentru a crea spatiu.
Doar medicul ortodont care v-a examinat poate spune cu certitudine cum se poate obtine spatiu.
In unele cazuri se practica extractia premolarului pentru a crea spatiu.
Doar medicul ortodont care v-a examinat poate spune cu certitudine cum se poate obtine spatiu.

Buna seara. Asa cum s-a spus si mai sus, uneori se practica extractiile in ortodontie. Daca doua pareri sunt diferite, ar fi bine sa mai cereti inca o parere.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tratamentul ortodontic in ce consta?
- 1Urgent ortodont
- 0Aparat dentar - asimetrie dupa extractie
- 6Disjunctorul dentar
- 8Dintii migrează în timpul tratamentului?
- 3Disjunctor palatinal
- 7Probleme ortodontice
- 5Aparat dentar decontat CAS si extractie molari de minte
- 3Aparat dentar fix
- 1E nevoie de aparat dentar ?
- 1Disjunctor activare
- 1Problema in tratamentul final ortodontie
- 1Ajutati-ma - aparat dentar si operatie ordonto-chirurgicala
- 0Sfat pt scoaterea premolarilor la copil de 8 ani
- 2Aparat dentar și implanturi
- 0Dinții revin in forma de dinainte de aparatul dentar
- 2Parodontoza si aparat ortodontic