nas
Buna ziua
Nu sunt genu de om care fug la spital, ca urmare v-as ruga poate ma ajutati ce sa fac in legatura cu problema mea:
-sunt sportiv de kick boxing si cum era de asteptat am primit lovituri exact in nas - urmarile sunt nas umflat, ma doare capu si nu pot trage aer prin nas - ce considerati sa fac pt a trece peste aceste clipe mai putin placute din viata de sportiv??
Va multumesc
Nu sunt genu de om care fug la spital, ca urmare v-as ruga poate ma ajutati ce sa fac in legatura cu problema mea:
-sunt sportiv de kick boxing si cum era de asteptat am primit lovituri exact in nas - urmarile sunt nas umflat, ma doare capu si nu pot trage aer prin nas - ce considerati sa fac pt a trece peste aceste clipe mai putin placute din viata de sportiv??
Va multumesc
1 comentarii
ca la orice traumatizm.. se recomanda sa puneti gheata pentru a scadea edemul si durerea. (48 de ore dupa traumatizm).
Eu personal Va recomand sa mergeti maine la ORL.
este posibil sa aveti si o fractura de sept nazal cu un hematom septal
, din pacate acel hematom nu se reabsoarbe...asa ca puteti ramane fara respiratie nazala buna, in caz ca o sa neglijati un consult.
tratamentul corect al fracturii de sept nazal este numai chirurgical.
nici un tratament medicamentos nu pote sa repozitioneze un os fracturat la loc.
Eu personal Va recomand sa mergeti maine la ORL.
este posibil sa aveti si o fractura de sept nazal cu un hematom septal
, din pacate acel hematom nu se reabsoarbe...asa ca puteti ramane fara respiratie nazala buna, in caz ca o sa neglijati un consult.
tratamentul corect al fracturii de sept nazal este numai chirurgical.
nici un tratament medicamentos nu pote sa repozitioneze un os fracturat la loc.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.