Nas înfundat
Bună seara. Fata mea are o problema cu mucii simte că uneori este înfundată. Când cântă simte cum o ustură pe gât. Face in fiecare seara inhalații cu apă și ulei esențial de eucalipt sau cuișoare, spălături nazale cu apă cu sare dar degeaba. Ce ar fi de făcut ?
2 comentarii
Buna ziua. As dori si eu sa ma ajutati cu un sfat. Am fost la un control orl pentru ca ma durea gatul frecvent si raceam. Dupa tot felul de antibiotice incercate la medicul de familie (augmentin, amoxicilina, ospen si gentamicina injectabil) la orl mi sa zis ca problema este de la nas si nu de la amigdale. Am avut diagnostic: rinosinuzita subacuta si faringita. Am urmat tratament de 5 zile cu klacid si spray olynth dar dupa 5 zile a revenit usturimea in gat, nas infundat desi nu curge mare lucru din nas. Este vorba de altceva si totusi medicul orl n-ar fi trebuit sa vada?
am mai scris pe forum
racelile frecvente, dureri in gat si nas infundat au ca si Cauza un REFLUX gastro esofagian
asta nu vede nici medicul de familie si nici ORL
greselile in alimentatie la cina si dupa cina..duc la reflux
acidul gastric urca sus irita si inflameaza tot.
racelile frecvente, dureri in gat si nas infundat au ca si Cauza un REFLUX gastro esofagian
asta nu vede nici medicul de familie si nici ORL
greselile in alimentatie la cina si dupa cina..duc la reflux
acidul gastric urca sus irita si inflameaza tot.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de un an ma simt foarte rau: dureri de gat, dureri de urechi, dureri la baza nasului, nas infundat
- 4dupa sinuzita (din cauza aerului conditionat de la masina): nasul infundat, durere de cap...
- 45nas infundat
- 50M-am trezit intr-o dimineata cu nasul infundat
- 3nas infundat si ochi umflati
- 3Nasuc infundat la nou-nascut
- 0tuse nocturna, nas infundat
- 39nas infundat, dureri de urechi
- 6sinuzita bimaxilara la copil de 4 ani
- 2Nas infundat dupa rinoplastie
- 2Leac din usturoi pentru nas înfundat?
- 1Tuse, nas infundat si sputa cu sange
- 3Nas înfundat
- 0Respir Doar pe o nara !
- 7Nas Infundat
- 1Nas infundat fetita de 4 ani si jumatate
- 2Nas înfundat doar in timpul somnului
- 2Nas infundat
- 3Rinita vasomotorie post covid
- 2Otita sau doar infundare, durere, tiuit, nas blocat de 2 saptamani
Mai multe informații despre: nasul infundat nas infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: