Nas infundat-deviatie sept- frisoane

Buna ziua. De cateva luni de zile imi simt nasul tot mai infundat si mucoasa din interiorul nasului este foarte rosie, iar uneori cand imi suflu nasul sunt si firisoare de sange. De asemenea tot cam de aceeasi perioada am si niste stari de frig care vin si trec, dar nu stiu daca au legatura cu nasul. Am facut mai multe analize de sange care au iesit bune precum si ecografie abdominala, analize la scaun si urina si nu mi-a iesit nimic. Am o sensibilitate la stomac si in anumite zile am o greata, dar asta se intampla si inainte sa am aceste simptome. Am 25 de ani, sex feminin, fara probleme de sanatate. 1.60-51 kg Ma puteti ajuta cu un sfat? Va multumesc!
6 comentarii

1. Radiografii la rădăcină dinților de sus de sub sinus. Și consult stomato. Asta poate întreține inflamația sinusala și nasala
2.ai exclus alimentele acre, acide, oțet, lamai, citrice, usturoi.. Care întrețin iritația și inflamația pe faringe și tractul digestiv??
3. Ce tratament ai făcut pentru nas??
2.ai exclus alimentele acre, acide, oțet, lamai, citrice, usturoi.. Care întrețin iritația și inflamația pe faringe și tractul digestiv??
3. Ce tratament ai făcut pentru nas??

Am mai mancat uneori si alimentele mai grele si muraturi. O sa renunt la ele. Pentru nas am luat vibrocil cu biseptol si vitamina A aplicata local. In luna aprilie nu am avut probleme, dar de atunci au revenit. O sa fac un control stomatologic. In luna februarie am facut intr-o anumita zi un efort fizic destul de mare, tin minte ca in acea seara am simtit niste furnicaturi in cap apoi au incetat. A doua zi au inceput frisoanele.Acestea sunt prezente doar in anumite zile si momente, nu permanent. Poate avea vreo legatura acest lucru cu simptomele? Va multumesc!

Efortul fizic.. Solicita circulația. Dacă nu ai consumat lichide suficient ai avut un sânge gros, ascos.. Care poate explica acele furnicături. Dar asta nu da inflamație în nas.
De unde ești?
De unde ești?

Sunt din Sibiu. M-am gandit ca ar putea fi o legatura deoarece de obicei am tensiunea mica si credeam ca poate acel efort ar fi putut cauza probleme la nas - o posibila crestere brusca a tensiunii. Va multumesc pentru raspuns! Ar putea aceste stari de frig sa provina de la nas/alimente acide?

Temperatura corpului o da intestinele, procesele de digestie și fermentare încălzesc sangele
Cred ca ai probleme pe digestie..
De acolo și tensiunea mica, și circulația proasta și procese inflamatorii subclinica.
Mai citește despre Alimentația și hidratarea corecta
Cred ca ai probleme pe digestie..
De acolo și tensiunea mica, și circulația proasta și procese inflamatorii subclinica.
Mai citește despre Alimentația și hidratarea corecta

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Am un bebe de 3 luni si jumatate.. de la 2 luni are nasul infundat
- 4exista o metoda de operare a sinusurilor mai putin invaziva?
- 8Durere de ureche si nas infundat
- 6Se poate folosi Colargol dupa operatia de sept?
- 26Am o deviatie de sept maricica
- 4Probleme grave gat si nas
- 2Nas infundat, respiratie ingreunata si uneori ameteli
- 4Respir doar pe o nara fosa nazala
- 3Nara infundata dupa operatie
- 0Deviatie de sept
- 1alergie?
- 0Ciudatenie dupa operatie deviatie sept
- 1Nas înfundat de 4 zile
- 3Nas incarcat
- 3Sinusuri infundate
- 5Nas înfundat de mai mult de o săptămână
- 1Tratament bebe 7 luni
- 2Nas înfundat operat deviație de sept
- 2Nas înfundat bebelus
- 2Operatie de sept esuata. Ce se mai poate face?
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal nasul infundat nas infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: