Nas infundat-deviatie sept- frisoane

12-06-2020
Dianasava
Nu este medic/terapeut
Dianasava
Buna ziua. De cateva luni de zile imi simt nasul tot mai infundat si mucoasa din interiorul nasului este foarte rosie, iar uneori cand imi suflu nasul sunt si firisoare de sange. De asemenea tot cam de aceeasi perioada am si niste stari de frig care vin si trec, dar nu stiu daca au legatura cu nasul. Am facut mai multe analize de sange care au iesit bune precum si ecografie abdominala, analize la scaun si urina si nu mi-a iesit nimic. Am o sensibilitate la stomac si in anumite zile am o greata, dar asta se intampla si inainte sa am aceste simptome. Am 25 de ani, sex feminin, fara probleme de sanatate. 1.60-51 kg Ma puteti ajuta cu un sfat? Va multumesc!
6 comentarii
1
12-06-2020, ora 17:53
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. Radiografii la rădăcină dinților de sus de sub sinus. Și consult stomato. Asta poate întreține inflamația sinusala și nasala
2.ai exclus alimentele acre, acide, oțet, lamai, citrice, usturoi.. Care întrețin iritația și inflamația pe faringe și tractul digestiv??
3. Ce tratament ai făcut pentru nas??
0
12-06-2020, ora 18:40
Dianasava
Nu este medic/terapeut
Dianasava
Am mai mancat uneori si alimentele mai grele si muraturi. O sa renunt la ele. Pentru nas am luat vibrocil cu biseptol si vitamina A aplicata local. In luna aprilie nu am avut probleme, dar de atunci au revenit. O sa fac un control stomatologic. In luna februarie am facut intr-o anumita zi un efort fizic destul de mare, tin minte ca in acea seara am simtit niste furnicaturi in cap apoi au incetat. A doua zi au inceput frisoanele.Acestea sunt prezente doar in anumite zile si momente, nu permanent. Poate avea vreo legatura acest lucru cu simptomele? Va multumesc!
0
12-06-2020, ora 19:31
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
Efortul fizic.. Solicita circulația. Dacă nu ai consumat lichide suficient ai avut un sânge gros, ascos.. Care poate explica acele furnicături. Dar asta nu da inflamație în nas.
De unde ești?
0
12-06-2020, ora 22:38
Dianasava
Nu este medic/terapeut
Dianasava
Sunt din Sibiu. M-am gandit ca ar putea fi o legatura deoarece de obicei am tensiunea mica si credeam ca poate acel efort ar fi putut cauza probleme la nas - o posibila crestere brusca a tensiunii. Va multumesc pentru raspuns! Ar putea aceste stari de frig sa provina de la nas/alimente acide?
1
13-06-2020, ora 08:46
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
Temperatura corpului o da intestinele, procesele de digestie și fermentare încălzesc sangele
Cred ca ai probleme pe digestie..
De acolo și tensiunea mica, și circulația proasta și procese inflamatorii subclinica.
Mai citește despre Alimentația și hidratarea corecta
0
13-06-2020, ora 10:06
Dianasava
Nu este medic/terapeut
Dianasava
Va multumesc mult! Asa voi face.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Operație deviație de sept - tot ce trebuie să știi (ghidul pacientului)
  • Deviația de sept - cum o recunoști și când trebuie tratată
  • Deviația de sept: Intervenția chirurgicală este o abordare mai eficientă decât utilizarea spray-urilor nazale
  •