Nas înfundat doar in timpul somnului
Hristos a Înviat!
Băiețelul meu de 2a6l, de mai bine de o luna de zile in fiecare noapte in timpul somnului i se infunda nasul și desigur îl deranjeaza și începe să plângă, se freacă la nas, într-un final adoarme din nou, dar respirând pe guriță, dimineață se trezește cu nasul înfundat, dar nu are mucisori lichizi. Toată ziua nu are nimic, respira normal, noaptea în schimb ne întâlnim cu acest disconfort. Ce mă sfătuiți?
Băiețelul meu de 2a6l, de mai bine de o luna de zile in fiecare noapte in timpul somnului i se infunda nasul și desigur îl deranjeaza și începe să plângă, se freacă la nas, într-un final adoarme din nou, dar respirând pe guriță, dimineață se trezește cu nasul înfundat, dar nu are mucisori lichizi. Toată ziua nu are nimic, respira normal, noaptea în schimb ne întâlnim cu acest disconfort. Ce mă sfătuiți?
2 comentarii
se intampla.. de la acidul gastric, care urca in somn, in pozitita culcat
Greselile de alimentatie la cina..si rontaitul dupa cina e problema
nbu mia conuma nimic 2 ore pana la culcare
Greselile de alimentatie la cina..si rontaitul dupa cina e problema
nbu mia conuma nimic 2 ore pana la culcare
Buna seara! Puteți va rog frumos sa imi spuneti dacă la rmn cranian se vede dacă am sinuzita?
Am făcut rmn pt o durere in zona sprancenei si sunt curioasă daca s-ar vedea in caz de sinuzita. Multumesc
Am făcut rmn pt o durere in zona sprancenei si sunt curioasă daca s-ar vedea in caz de sinuzita. Multumesc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Nu mai am miros
- 3am tot timpul nasul infundat
- 5operata in luna aprilie de vegetatii dar acum are din nou nasul infundat
- 13raguseala
- 0tuse nocturna, nas infundat
- 3nas infundat si lipsa de aer
- 3stranut si nas infundat
- 6sinuzita bimaxilara la copil de 4 ani
- 6polipi nazali si de doua luni are nasul infundat
- 3nas infundat
- 4Ajutati-ma! nas infundat de 2 luni
- 2Mucotomie baiatel 5 ani si 7 luni
- 0nas infundat copil 5 ani si 7 luni
- 27am febra in continuu cu frisoane, nas infundat, mi s-a umflat gatul si diaree
- 1Nas infundat
- 6Nas infundat fara secreţi nazale
- 1Tuse si nas infundat
- 2Nas înfundat bebelus
- 2Nas infundat, durere in gat, stranut, lipsa miros.
- 2Nas infundat
Mai multe informații despre: nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: