Ne certam tot timpul
Buna ziua, chiar nu stiu ce sa mai fac ne certam tot timpul sotul meu imi reproseaza tot timpul ca nu sunt in stare de nimic ca nu fac nimic ca nu sunt atenta la copil cauta tot timpul motiv de cearta cat despre sex nici nu mai vorbesc ca nu are initiativa deloc ba chiar spune ca nu are chef cand incerc sa ii dau de inteles ce vreau de un an jumatate stau intre 4 pereti si am grija de copil si chiar nu inteleg de ce cauta tot timpul certa nu vrea sa petreaca timp cu noi ma indeparteaza in fiecare zi de el
10 comentarii
Daca este o schimbare care a aparut de curand, poate fi o problema legata de adaptarea sotului la rolul de tata sau o implicare a sa intr-o alta relatie sau poate chiar tu ti ai schimbat comportamentul fata de el, fara sa ti dai seama si asta il frustreaza. Un psihoterapeut de cuplu va lamuri problema. Mult succes! Camelia Stavarache, psihoterapeut Psihosucces
Va multumesc ca ati raspuns problemei mele eu stiu ca m-am schimbat fata de el, dar oricine ar fi in locul meu cred ca ar face cheatia asta pentru ca, comportamentul sau nu este cel de la inceputul relatiei si ajung sa cred ca acum il cunosc cu adevarat si ca isi arata adevarata fata si incep sa cred ca a fost o mare greseala sa fim impreuna pentru ca are obiceiuri foarte proaste de exemplu:bea, ii place sa fie autoritar, este foarte gelos dar nu stiu de ce pentru ca el da dovada de indiferenta cand e in prezenta mea, a dat si in mine si incep sa cred ca nu e ceea ce imi doresc ce sa fac?
Poate de la bautura face asa. Daca e alcoolic poate merge la intrunirile AA, Alcoolicii Anonimi si il recuperati.
Nu nu este de la bautura bea des dar nu tot timpul adica se poate abtine
Este foarte bine ca identificati ceea ce va deranjeaza in aceasta relatie. Pasul 2 este sa nu va pozitionati pe pozitia de victima ( persoana care transforma suferinta in vaicareala) ci sa cautati o solutie ( transformarea suferintei in actiune). Mult succes! Psiholog principal, psihoterapeut Psihosucces Camelia Stavarache
Problema este ca nu stiu care este solutia sa plec si sa ne despartim ar fi o solutie dar nu pot caci ma tine aici dragostea mea fata de el si e mult mai bine pentru fetita sa ne vada impreuna sa deschid subiectul si sa discutam?imi e teama ca o sa se termine tot cu o certa
Un singur lucru pot sa va spun. Certurile nu sunt bune pentru copil si ii pot provoca efecte pe plan emotional mai tarziu.
Buna seara! Evitarea nu este o solutie sanatoasa! Discutati cu sotul dvs. si spuneti-i ceea ce simtiti si ganditi! Copilul se simte bine daca parintii se inteleg, se iubesc...
In mod evident Aly ar fi de folos sa recadrati relatia voastra de cuplu. Chiar daca despartirea e departe de a fi prima optiune in aceste situatii, nu rareori se intampla ca dupa o perioada in care femeia "˜inghite"™ cat poate, urmatorul pas sa fie divortul.
Din pacate azi divortul in randul cuplurilor cu un copil mic e mult prea frecvent iar adesea asta se datoreaza de multe ori reticentei cuplului de a apela din timp la psihoterapia de cuplu. Oricum felicitari ca va abtineti macar de la certurile in fata celui mic. Poate reusesti sa-l convingi sa ajungeti impreuna la un psihoterapeut, pentru a discuta despre felul in care interactionati in cuplu.
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata de cuplu si familie
Din pacate azi divortul in randul cuplurilor cu un copil mic e mult prea frecvent iar adesea asta se datoreaza de multe ori reticentei cuplului de a apela din timp la psihoterapia de cuplu. Oricum felicitari ca va abtineti macar de la certurile in fata celui mic. Poate reusesti sa-l convingi sa ajungeti impreuna la un psihoterapeut, pentru a discuta despre felul in care interactionati in cuplu.
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata de cuplu si familie
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie